Friday , 20 September 2024
Tarokaart

Taroksoop – Teisipäev 7 november 2023

Jäär: Kaart – Torn See päev võib tuua ootamatu muutuse või vabastamise vanast mustrist. Ole avatud uuendustele ja ära karda ebatraditsioonilisi lahendusi.

Sõnn: Kaart – Maailm Tähistage oma saavutusi ja olge valmis lõpetama ühe tsükli, et alustada teist. Täna on hea päev lõpetada pooleliolevaid projekte.

Loe ka: Nädala (6.11-12.11.23) taroskoop – Aeg uuendusteks.

Kaksikud: Kaart – Mõõgad Äss Täna on suurepärane päev selge mõtlemise ja tõeotsingute jaoks. Ole julge oma ideede ja sõnadega, aga ka diplomaatiline.

Vähk: Kaart – Karikad Kümme Otsige täna ühendust ja tähistage armastust ja sõprust. Kodu ja perega veedetud aeg võib olla eriti rahuldustpakkuv.

Lõvi: Kaart – Jõud Näidake täna julgust ja sisemist jõudu. Teie karisma ja enesekindlus aitavad teil silmitsi seista igasuguste väljakutsetega.

Neitsi: Kaart – Erak Võtke aega introspektsiooniks. Tänane päev võib olla soodne sügavamaks mõtiskluseks ja isikliku kasvu plaanimiseks.

Kaalud: Kaart – Õiglus Tasakaal ja õiglus on täna esiplaanil. Ole aus enda ja teistega, ja jõua olulistes küsimustes õiglase lahenduseni.

Skorpion: Kaart – Surm See kaart tähistab transformatsiooni ja taassündi. Midagi vana võib lõppeda, et teha ruumi uuele ja paremale.

Ambur: Kaart – Ratastel Vanker Edasiliikumine ja edasipüüdlikkus on tänase päeva märksõnad. Suuna oma energia selgelt määratletud eesmärkide poole.

Kaljukits: Kaart – Saatan Ole tähelepanelik materiaalsete ahvatluste ja liigse kontrolli suhtes. Täna on hea päev vaadata üle, mis sind tegelikult piirab.

Veevalaja: Kaart – Täht Optimism ja lootus on täna teie poolel. Järgige oma unistusi ja otsige inspiratsiooni kõikjal enda ümber.

Kalad: Kaart – Karikad Äss Lubage endale alustada uut emotsionaalset või loomingulist algust. Olge avatud uutele tunnetele ja südamega seotud kogemustele.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja