Thursday , 19 September 2024
love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse horoskoop: Esmaspäev 6 november 2023

Jäär (21. märts – 19. aprill): Sinu kirglik olemus võib täna kaasa tuua intensiivseid hetki. Kui oled vallaline, võid kohata kedagi, kes suudab su südame kiiremini põksuma panna. Suhtes olles võib olla hea aeg küünaldega õhtusöögiks ja avameelseks vestluseks.

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Tänane päev soosib stabiilsust ja turvatunnet. Võta aega oma partneriga koosolemiseks, olgu selleks siis looduses jalutamine või koos filmi vaatamine. Otsi viise, kuidas oma läheduse kaudu suhet süvendada.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Suhtlemine on sinu jaoks tähtis, aga täna võib olla oluline mitte ainult sõnade, vaid ka kehakeele lugemine. Võid avastada uusi aspekte oma partneri või potentsiaalse kaaslase kohta läbi nende mitteverbaalsete vihjete.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Tänane päev võib tuua esile sinu emotsionaalse poole. See on hea aeg, et olla avatud ja rääkida oma tunnetest. Oled valmis looma sügavamat sidet ja näitama oma haavatavust.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Lõvi loomulik karisma ja soojus on täna eriti väljendusrikkad. Kasuta seda energiat, et teha romantilisi žeste või lõbutseda koos oma armastatuga.

Neitsi (23. august – 22. september): Praktilisus ja detailidele tähelepanu võivad sind aidata suhteid paremaks muuta. Korralda oma kallimale üllatus või näita oma armastust läbi läbimõeldud tegevuste.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Otsi tasakaalu oma isiklike vajaduste ja suhte vajaduste vahel. Hea kommunikatsioon ja kompromissivalmidus toovad harmooniat suhetesse.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Sinu kirglikkus võib täna viia sügavamate emotsionaalsete avastusteni. Kui sa oled julge ja aus oma soovides, võid leida, et su partner on valmis sinuga samasse sügavusse sukelduma.

Ambur (22. november – 21. detsember): Amburite optimistlik ja seiklushimuline vaim võib täna kaasa tuua uusi ja põnevaid romantilisi ettevõtmisi. Kui oled vallaline, ole avatud uutele kohtumistele.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Keskendu täna oma suhte kindlale alusele. See võib olla hea aeg, et arutada tulevikuplaane ja kindlustada oma pikaajalised eesmärgid.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Sinu vaba vaim ja innovatiivsus on täna magnetilised, meelitades ligi neid, kes jagavad sinu unikaalseid huvisid ja vaatenurki. Olge avatud uutele suhetele või värskendage olemasolevat suhet, katsetades mõnda tegevust, mis teid mõlemaid inspireerib.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): See on aeg sügavamaks sidemeks ja spirituaalseks ühenduseks. Jaga oma unistusi ja fantaasiaid oma partneriga, see võib teie vahel luua unikaalse sideme. Vallalistele Kaladele võib see päev tuua unistuste kohtumise, kui nad lubavad endal olla avatud ja ausad oma tõelistest soovidest.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos