Thursday , 19 September 2024
Tarokaart

Taroksoop – Pühapäev 5 november 2023

Jäär: Kaart “Jõud” – See päev nõuab sisemise tugevuse ja enesekindluse rakendamist. Võite leida, et peate ületama takistusi läbi julguse ja kannatlikkuse.

Loe ka: Novembrikuu taroskoop kõigile tähemärkidele

Sõnn: Kaart “Keisrinna” – Viljakus ja loomine on teie päeva märksõnad. Keskkond toetab uute projektide alustamist ja loomingulise energia voolamist.

Kaksikud: Kaart “Armastajad” – Suhtlemine ja otsuste tegemine suhetes võib olla teema. Kuulake oma südant ja otsige harmooniat.

Vähk: Kaart “Kuu” – Intuitsioon ja alateadvuse mõistatused tulevad esile. Pöörake tähelepanu oma unistustele ja alateadlikele sõnumitele.

Lõvi: Kaart “Päike” – Rõõm ja edu valitsevad teie päeva. Jagage oma positiivset energiat ja valgust teistega.

Neitsi: Kaart “Eremit” – Võtke aega iseenda jaoks ja otsige sisemist tarkust. Võib tekkida vajadus üksinduse ja sügava mõtiskluse järele.

Kaalud: Kaart “Mõõdukus” – Tasakaalu leidmine on oluline. Olge kannatlik ja töötage harmoonia saavutamise nimel kõigis oma suhetes.

Skorpion: Kaart “Surm” – See ei tähenda füüsilist surma, vaid suurte muutuste ja transformatsiooni perioodi. Laske vanadel harjumustel minna, et teha ruumi uutele algustele.

Loe ka: Novembrikuu taroskoop kõigile tähemärkidele

Ambur: Kaart “Ratas” – Õnn ja saatus on muutlikud. Valmistuge selleks, et võtta vastu, mida elu teile pakub, olgu see siis hea või halb.

Kaljukits: Kaart “Keiser” – Struktuur ja distsipliin on teie päeva võtmesõnad. Kasutage oma juhtimisoskusi ja vastutustunnet, et edendada oma eesmärke.

Veevalaja: Kaart “Täht” – Lootus ja inspiratsioon on teie teejuhid. Püsige positiivsed ja hoidke oma unistused elus.

Kalad: Kaart “Riputatud Mees” – Võib-olla on aeg vaadelda maailma teise nurga alt. Olge avatud uutele perspektiividele ja õppimiskogemustele.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos