Thursday , 19 September 2024
Alexis Varnum

Alexis Varnum: Reede 3.11.23 päeva sõnum.

Kui eilset päeva võiks nimetada päikeseliseks, siis täna on energiliselt soe, nagu tuli kaminas. Parim viis selle päeva veetmiseks on hoida end ja oma kodu soojana, et energiat talveks koguda. Päev toob töö, reisid ja head kohtumised, peamine on hoolitsus kodu eest, kuid kõigepealt pead hoolitsema oma tegevuse eest, et need oleksid õiged ja soojad.

Tööd on palju ja see nõuab pingutusi. Edu saavutamiseks tuleb sukelduda protsessi ja mitte lasta end häirida. See tähendab, et pead seadma prioriteedid ja valima vaid kõige olulisemad ülesanded. Lisaks on palju majapidamistöid, mida tuleb teha, isegi kui sa seda pole planeerinud.

Suhted nõuavad kannatlikkust. Kõik liigub aeglasemalt ja on vähem selge. Mitte halvasti, kuid soovitud tasemeni pole veel jõudnud, proovi olukorda parandada. Kuid kiirustamine ja partneri survestamine ainult takistavad soodsate sündmuste saabumist. Jääb kannatlikult oodata, millal kõik iseenesest laheneb, anna aega.

Üldine enesetunne paraneb. Olnud Varjutuste Koridori energiad taanduvad ja jõudu on rohkem. Inimesel on mugav ja rahulik olla oma kehas, halb enesetunne kaob või muutub kergemaks. Täna on riskiks alkoholi tarvitamine: soovitatav on seda mitte tarbida ja mitte suhelda purjus inimestega. Inimestel on täna hea ja selge mõtlemine, aga alkohol mõjutab seda negatiivselt.

Täna peavad paljud inimesed olema vastutavad. Nad peavad vastutama korra, reeglite täitmise, suhete arengu, mingite otsuste ja valikute eest. See on täna väga tähtis roll: selline inimene saab ka edaspidi ise oma tee talve poole valida ja tegutseda vastutusega.

Allikas: FB: Alexis Varnum

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos