Friday , 20 September 2024
Alexis Varnum

Alexis Varnum: Algamas on sügise pimeda aja pidustused mil vaimud kogunevad pimeduse ringi

Algamas on sügise pimeda aja pidustused mil vaimud kogunevad pimeduse ringi… Mai kuust novembrini venib niit valgusest pimedusse. Sellel aastal on looduse pidustus pime, mis toob palju õppetunde ja nõuab nende eest tasu. Tänane Päev toob kaasa sündmused, millest inimene saab olulist infot või väärtuslikke järeldusi, kuid samas võivad juhtuda erinevad kaotused: väikesed ja materiaalsed, kuid ebameeldivad. Mis siis ikka… Kui ebameeldivused juhtuvad, siis kõige parem on neid aktsepteerida ja proovida olukorda lahendada või muuta.

Täna kõige ebameeldivam valdkond on endiselt töö ja tegevus. Siin on võimalik palju probleeme seoses vajaliku info puudumisega. Samuti teised inimesed, töökaaslased ei mõista nii, nagu sulle on vajalik, säilita rahu ja seleta. On palju valeinfot: inimesele tööprotsessis antakse või ta saab valed andmed või ta ise tõlgendab saadud infot valesti. Tuleb kontrollida ja olla kannatlik tööprotsesside ja inimeste suhtes.

Suhted on ettearvamatud. Asjad, sõnad ja tegevus seotud suhetega juhtuvad ootamatult. Rohkem tänaseks pole midagi kirjutada.

Tervis võib olla keeruline. Peamine risk on nõrk magu ja soolestik. Pole soovitav rasvane ja praetud toit, parem valmista endale suppi. Samuti rohkem möllavad viirused, seega on vaja immuunsust toetada ja enda eest hoolitseda. Õhtuks võib tekkida üldine väsimus, mis ei vasta päeva koormusele. Kuid hoolimata sellest pane küünlad põlema, et saata päike talvesse. Olgu pime looduse pidustus rõõmus ja talv pehme!

Allikas: FB Alexis Varnum

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja