Friday , 20 September 2024
Prillitoos 40 FOTO Kairit Leibold ERR 1 49576
Fotodel: "Prillitoos" 40 Fotod: Kairit Leibold ERR

„Prillitoos“ tähistab pühapäeval koos televaatajatega 40. sünnipäeva

30. oktoobril 1983. aastal jõudis televaatajate ette esimene „Prillitoosi“ saade. 40 aastat hiljem on saade jätkuvalt tuhandete inimeste hea kaaslane pühapäeva hommikuti. Uhke numbri vääriline on ka sünnipäevasaade 29. oktoobril ETVs.

Mis on „Prillitoosi“ saladus, et ka 40 aastat pärast esmaeetrit toob saade pühapäeviti tele-ekraanide ette kuni 90 000 vaatajat? Koos heade kaasteelistega võtab „Prillitoos“ sel pühapäeval ette saate rikkaliku ajaloo ja olemuse.

40. sünnipäeva künnisel toob „Prillitoos“ stuudiosse kokku inimesed, kes hoidnud saadet läbi aastakümnete eestlaste südames. Vaatajatega jagavad enda „Prillitoosi“ lugusid nii kõige esimene saatejuht Hagi Šein kui ka Ela Tomson, Diana Lorents, Hille Tarto, Ewe Kaselaan ja Viktor Vassiljev. 

Pühendus tehakse ka „Prillitoosiga“ sama sünnipäeva jagavale „Õnne 13“ – kümme aastat pärast „Prillitoosi“ esmaeetrit, 30. oktoobril 1993. aastal ETV ekraanil alustanud menusarjast liituvad stuudiosaatega Helgi Sallo ja Raivo E. Tamm. 

Viguriga üllatusi on oodata Herbert Vingilt Argo Aadli kehastuses. Lisaks humoorikatele sketšidele tuleb tema juhtimisel esitamisele „Prillitoosi“ sünnipäevalaul. Meeleolukale saatele annavad muusikaga veelgi hoogu juurde Trio Naturale ja Tanel Padar bändiga. 

Sünnipäevasaadet juhib Reet Linna, kes on „Prillitoosi“ vedanud juba 2011. aastast. Tema kõrvale astub kaassaatejuhina Hannes Hermaküla. 

„Prillitoosi“ sünnipäevasaade on ETV eetris sel pühapäeval kell 9.00.

Fotodel: "Prillitoos" 40 Fotod: Kairit Leibold ERR

Allikas: Eesti Rahvusringhääling 

Vaata ka:

ingel

Ingli Sõnum – Reede, 20. september 2024

Armsad hingelised, täna on päev, mil inglid saadavad teile erilise kaitse ja juhatuse. Nad paluvad

Paeva sonum

Päeva Sõnum – Reede 20 september 2024

Üldine energia: Täna on uute alguste päev. Universum toetab muutusi ja annab sulle hoogu, et