Thursday , 19 September 2024
Tarokaart

Taroskoop neljapäevaks 19.10.23, kõigile tähemärkidele

Jäär

Hommik on Jäärale hea aeg, et tegeleda oma töö või karjääriga. Sul on palju energiat ja motivatsiooni ning oled valmis ette võtma uusi väljakutseid. Võid saada ka häid uudiseid või võimalusi, mis aitavad sul oma eesmärke saavutada.

Loe ka: Horoskoop – Neljapäev 19 pktoober 2023

Sõnn

Sõnnile on hommik hea aeg, et tegeleda oma suhete või perekonnaga. Sul on soov olla teistele lähedal ja hoolida nendest. Võid saada ka hea uudise, mis teeb sind õnnelikuks.

Kaksikud

Kaksikutele on hommik hea aeg, et tegeleda oma loomingulise poolega. Sul on palju ideid ja inspiratsiooni ning oled valmis neid ellu viima. Võid saada ka võimaluse oma tööd teistega jagada.

Vähk

Vähile on hommik hea aeg, et tegeleda oma sisemise maailmaga. Sul on soov mõista ennast ja oma tundeid. Võid saada ka hea nõu, mis aitab sul edasi liikuda.

Lõvi

Lõvile on hommik hea aeg, et tegeleda oma rahaasjadega. Sul on hea võimalus teenida raha või teha häid investeeringuid. Võid saada ka hea pakkumise, mida tasub kaaluda.

Neitsi

Neitsile on hommik hea aeg, et tegeleda oma tervise või heaoluga. Sul on soov hoolitseda enda eest ja olla terve. Võid saada ka head nõu, mis aitab sul oma eesmärke saavutada.

Kaalud

Kaaludele on hommik hea aeg, et tegeleda oma suhete või partneriga. Sul on soov olla lähedal oma lähedastele ja luua häid suhteid. Võid saada ka hea uudise, mis teeb sind õnnelikuks.

Skorpion

Skorpionidele on hommik hea aeg, et tegeleda oma karjääri või eesmärkidega. Sul on palju energiat ja motivatsiooni ning oled valmis ette võtma uusi väljakutseid. Võid saada ka häid uudiseid või võimalusi, mis aitavad sul oma eesmärke saavutada.

Ambur

Amburitele on hommik hea aeg, et reisida või õppida uusi asju. Sul on soov avastada maailma ja laiendada oma teadmisi. Võid saada ka häid uudiseid, mis teevad sind õnnelikuks.

Kaljukits

Kaljukitsele on hommik hea aeg, et tegeleda oma rahaasjadega. Sul on hea võimalus teenida raha või teha häid investeeringuid. Võid saada ka hea pakkumise, mida tasub kaaluda.

Veevalaja

Veevalajatele on hommik hea aeg, et tegeleda oma sõprade või vaba aja tegevustega. Sul on soov olla teistega koos ja lõbutseda. Võid saada ka hea uudise, mis teeb sind õnnelikuks.

Kalad

Kalade jaoks on hommik hea aeg, et tegeleda oma loomingulise poolega. Sul on palju ideid ja inspiratsiooni ning oled valmis neid ellu viima. Võid saada ka võimaluse oma tööd teistega jagada.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos