Thursday , 19 September 2024
friday 5737964 1280

13 ja reede horoskoop tähemärkidele

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna on hea päev seiklusteks ja spontaanseks tegevuseks. Oled täis energiat ja valmis uuteks väljakutseteks.

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Tänane päev soosib rahu ja mugavust. Võta aeg maha, naudi head raamatut või lemmikmuusikat.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Sinu suhtlusalane oskus ja seltskondlikkus on täna esile tõusmas. Võib-olla ootavad sind huvitavad kohtumised.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Ole tähelepanelik oma tervise suhtes. Leia aega füüsiliseks aktiivsuseks ja tervislikuks toitumiseks.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Täna on hea päev loovuse ja eneseväljenduse jaoks. Proovi midagi uut, mis paneb su särama.

Neitsi (23. august – 22. september): Keskendu täna oma kodule ja lähedastele. Võib-olla soovid kodus mõne muutuse teha.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Täna võiksid uurida uusi ideid ja mõtteid. Õppimine ja teadmiste omandamine võivad olla rõõmuks.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Sinu kirglikkus ja otsustavus tulevad täna kasuks. Suudad lahendada mõne pikalt väldanud probleemi.

Ambur (22. november – 21. detsember): Ole avatud uutele kogemustele ja seiklustele. Reede on ideaalne päev seiklemiseks.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Tänane päev soosib töö- ja karjäärieesmärkide poole liikumist. Ole sihikindel ja püüa saavutada oma eesmärke.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Täna on hea päev sõpradega aja veetmiseks. Nautige üksteise seltskonda ja looge toredaid mälestusi.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Oled täna eriti intuitsiooniline ja empaatiline. Kasuta oma võimeid, et aidata teisi ja teha head.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm,

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos