Friday , 20 September 2024
feet 1868670 1280

Kodune pesumasina puhastamise ABC

Pesumasina regulaarne puhastamine on oluline, et tagada masina efektiivne toimimine ja ennetada ebameeldivaid lõhnu. Siin on mõned kodused nipid, mida saate kasutada pesumasina puhastamiseks:

  1. Äädikalahuse kasutamine: Valage masina pesukambrisse umbes tass äädikat ja käivitage masin tühjana kõrgeimal temperatuuril. See aitab eemaldada pesuvahendijääke ja lubjasetet.
  2. Sooda ja äädikalahuse segu: Sega kokku 1/4 tassi söögisoodat ja 1/4 tassi äädikat ning vala segu pesumasina trumlisse. Käivitage masin tühjana kõrge temperatuuriga.
  3. Trumli puhastamine: Eemaldage trummel ja puhastage seda käsitsi sooja vee ja seebiga. Vajadusel kasutage pehmet harja. See aitab eemaldada mustust ja ebameeldivaid lõhnu.
  4. Ukselingi ja tihendite puhastamine: Puhastage ukselink ja tihendid niiske lapiga, et eemaldada hallituse ja mustuse jäägid. Vajadusel võib kasutada äädikalahust.
  5. Pesupesemise tsükkel: Kui teie pesumasinil on spetsiaalne pesupesemise tsükkel, kasutage seda regulaarselt. See tsükkel kasutab kuuma vett ja pesuvahendit, et masinat põhjalikult puhastada.
  6. Lubjasetete eemaldamine: Kui elate piirkonnas, kus on kõva vesi, võite mõnikord märgata lubjasetet. Sel juhul kasutage spetsiaalset lubjasetete eemaldajat pesumasina puhastamiseks vastavalt tootja juhistele.
  7. Ventilatsiooni avade puhastamine: Veenduge, et pesumasina ventilaatorid ja õhutorud oleksid puhtad ja vabad tolmu ja mustusest. See tagab parema õhuringluse ja aitab ära hoida ebameeldivaid lõhnu.
  8. Regulaarne puhastamine: Kord kuus või vastavalt vajadusele võiks teha väikese puhastustseremoonia, et hoida pesumasin puhas ja lõhnatu.

Need kodused nipid aitavad hoida pesumasina puhtana ja toimivana ning tagavad, et teie riided saavad alati värskeks ja puhtaks. Veenduge alati, et järgite oma pesumasina tootja soovitusi ja juhiseid puhastamiseks ja hoolduseks.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja