Thursday , 19 September 2024
night 1927265 1280

Osalege Põlvamaa fotokonkursil!

Põlvamaa Arenduskeskus koostöös Põlvamaa ettevõtjatega kuulutab välja fotokonkursi “Jõuluaeg Põlvamaal”, mille eesmärk on leida Põlvamaast uusi ja huvitavaid fotosid, mis väljendaksid maakonda muinasjutulise jõulumaa võtmes.

Fotode esitamine konkursile toimub 10. oktoobrist – 23. oktoobrini 2023 ja parimad fotod valib välja korraldustoimkond.


Konkursile saab iga osaleja saata kuni 10 fotot. Fotod ei pea omavahel moodustama tervikut, neid võib lisada ühekaupa.

Konkursil osalemiseks tuleb laadida oma pildid üles Google Drive keskkonda ja jagada linki meiliaadressil rohelineringpolvamaal@gmail.com

Foto edastamisel tuleb märkida foto pealkiri, võistleja kontaktandmed (ees- ja perekonnanimi, telefon, e-post), foto jäädvustamise koht või toimunud sündmus ja kuupäev.

Esitada võib nii mobiili- kui ka digitaalkaameraga pildistatud mustvalgeid või värvifotosid. Esitatud foto peab olema hea kvaliteediga (resolutsioon vähemalt 300 ppi, suurus mitte väiksem kui 2480 x 1795 pikslit). Foto ei tohi olla ümbritsetud paspartuu ega raamiga. Piltide töötlemisel tuleb silmas pidada head tava ja kujutise või loodusnähtuse tõepärast ning loomulikku esitust.

Autor vastutab kõikide autoriõiguslike küsimuste kerkimisel nii foto autorluse, esitatud andmete kui ka pildil kujutatu, sealhulgas võimaliku pildil oleva modelli suhtes ning kinnitab, et on konkursile saadetud fotode autor. Alaealise autori puhul kannab autoriõiguste vastutust tema vanem või hooldaja.


Konkursile esitatud fotode puhul hinnatakse nende väljendusrikkust ja emotsionaalsust, kunstilist ja tehnilist taset ning headest pildistamise tavadest kinnipidamist.

Konkursi tulemused kuulutatakse välja 30. oktoobril 2023 ning parimaid ootavad auhinnad, mille on välja pannud Põlvamaa ettevõtjad.

Konkursil osalemisega annab osaleja nõusoleku enda fotode kasutamise Põlvamaa Arenduskeskuse turundustegevuses.

https://polvamaa.ee/joulumaa/

Allikas: SA Põlvamaa Arenduskeskus

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos