Thursday , 19 September 2024
horoscope g48774d832 640

Horoskoop – Kolmapäev 11 oktoober 2023

Jäär (21. märts – 20. aprill)

Loe ka: Lõbus koguperekomöödia „Tähtsad ninad“ esilinastub nädala pärast

Täna on hea päev, et keskenduda oma karjäärile. Sul on palju energiat ja motivatsiooni, mida saad kasutada oma eesmärkide saavutamiseks. Võid saada ka uusi võimalusi, mis aitavad sul edasi liikuda.

Sõnn (21. aprill – 20. mai)

Täna on hea päev, et veeta aega oma lähedastega. Sa oled romantiliselt meeleolus ja soovid lähedastele oma armastust näidata. Võid teha ka midagi uut ja põnevat koos oma partneriga.

Kaksikud (21. mai – 21. juuni)

Täna on hea päev, et keskenduda oma haridusele või karjäärile. Sul on palju uusi ideid ja teadmisi, mida saad jagada teistega. Võid saada ka uusi võimalusi, mis aitavad sul edasi liikuda.

Vähk (22. juuni – 22. juuli)

Täna on hea päev, et keskenduda oma rahaasjadele. Sa oled praktilises meeleolus ja soovid oma raha targalt kasutada. Võid teha ka mõned investeeringud, mis aitavad sul tulevikus oma eesmärke saavutada.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Täna on hea päev, et veeta aega oma sõpradega. Sa oled sotsiaalses meeleolus ja soovid teistega aega veeta. Võid teha ka midagi uut ja põnevat koos oma sõpradega.

Neitsi (23. august – 22. september)

Täna on hea päev, et keskenduda oma tervisele ja heaolule. Sa oled tervislikus meeleolus ja soovid oma keha ja vaimu eest hoolitseda. Võid teha ka mõned muudatused oma elustiilis, mis aitavad sul olla tervem ja õnnelikum.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Täna on hea päev, et keskenduda oma loomingulisele väljendusele. Sa oled inspiratsioonist tulvil ja soovid oma ideid maailmaga jagada. Võid teha ka midagi uut ja põnevat, mis aitab sul oma loomingulisust väljendada.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Täna on hea päev, et keskenduda oma suhetele. Sa oled emotsionaalses meeleolus ja soovid oma lähedastega lähedust tunda. Võid teha ka midagi uut ja põnevat koos oma partneriga.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Täna on hea päev, et reisida või uusi asju avastada. Sa oled seiklushimuline ja soovid oma maailma laiendada. Võid teha ka mõned muudatused oma elustiilis, mis aitavad sul olla avatum ja tolerantsem.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Täna on hea päev, et keskenduda oma karjäärile või eesmärkidele. Sa oled keskendunud ja motiveeritud ning soovid oma unistusi täita. Võid saada ka uusi võimalusi, mis aitavad sul edasi liikuda.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Täna on hea päev, et keskenduda oma sõprussuhtetele. Sa oled sotsiaalses meeleolus ja soovid teistega aega veeta. Võid teha ka midagi uut ja põnevat koos oma sõpradega.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Täna on hea päev, et keskenduda oma loomingulisele väljendusele. Sa oled inspiratsioonist tulvil ja soovid oma ideid maailmaga jagada. Võid teha ka midagi uut ja põnevat, mis aitab sul oma loomingulisust väljendada.

Lisanõuanded:

  • Täna on hea päev, et keskenduda oma eesmärkidele ja unistustele. Kui sul on mõni eesmärk, mille poole sa pürgid, siis võta täna aega, et see kirja panna ja oma plaanidesse mõelda.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos