Thursday , 19 September 2024
IMG 1485

Kellel tuleb esmaspäev 9.10 tähemärkidest hea päev ja kellel halb päev? Saa teada!

Hea päev:

  1. Lõvi (23. juuli – 22. august): Lõvid on täna täis energiat ja enesekindlust. Teie suhtlemisoskused on teravad, mis võimaldab teil teistega suhelda ja sära silmadesse tuua.
  2. Skorpion (23. oktoober – 21. november): Skorpionid on täna eriti intuitiivsed ja võimelised sügavalt mõistma keerukaid olukordi. See aitab teil leida lahendusi ja juhtida olukordi oma kasuks.
  3. Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Veevalajatel on täna loov ja innovatiivne mõtteviis. See võimaldab teil leida uusi võimalusi ja teha edusamme oma eesmärkide suunas.

Loe lisaks: Horoskoop: 9.-15.10 Perekond ja inspiratsioon on nädala märksõnad

Loe ka: Uue nädala 9-15.10.23 ennustused kõigile tähemärkidele.

Mitte nii hea päev:

  1. Kalad (19. veebruar – 20. märts): Kaladel võib olla täna raske keskenduda ja selgust saada. Võite tunda end emotsionaalselt hajutatuna ja väsinuna.
  2. Ambur (22. november – 21. detsember): Amburid võivad täna tunda end piiratuna või takistatuna. Olge ettevaatlik, et mitte lasta negatiivsetel mõtetel teid alla tõmmata.
  3. Neitsi (23. august – 22. september): Neitsid võivad täna kogeda mõningaid ootamatuid väljakutseid või segadust. Olge valmis kohanema ja lahendusi leidma.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos