Thursday , 19 September 2024
HOROSKOOP MINUAEG 1

Horoskoop: 9.-15.10 Perekond ja inspiratsioon on nädala märksõnad

Jäär (21. märts – 19. aprill): See nädal tõotab olla täis energiat ja inspiratsiooni. Proovige midagi uut, olgu selleks siis loov hobi või lõbus seltskondlik tegevus.

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Keskenduge sel nädalal lähedaste suhete hooldamisele. Planeerige perega ühine meelelahutuslik üritus või õdus õhtusöök sõpradega.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Kasutage oma suhtlemisoskusi, et leida lõbusaid viise, kuidas teiste inimestega ühineda. Võiksite kaaluda huvitavaid vestlusringe või osaleda mängulõhtul.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Ole avatud uutele kogemustele ja reisiplaanidele. Võtke aega, et uurida erinevaid kultuure ja traditsioone, mis pakuvad teile inspiratsiooni.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Teie loomingulisus tõuseb esile. Proovige käsitööd, kunsti või muusikat ning laske oma loomingulisel energial vabalt voolata.

Neitsi (23. august – 22. september): Keskenduge enda heaolule ja lõõgastumisele. Lõbutsege linnulaulu kuulates, looduses jalutades või meditatsiooniga rahulikkust leides.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Nautige seltskonda ja sotsiaalset tegevust. Planeerige mõni mänguline õhtu sõpradega või osalege kogukonna üritustel.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Tutvuge spirituaalsete praktikatega, nagu meditatsioon või jooga, et leida sisemine tasakaal ja rahu.

Ambur (22. november – 21. detsember): Hankige uusi teadmisi ja seiklusi, uurides erinevaid kultuure ja traditsioone. Proovige eksootilist toitu või õppige uut keelt.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Keskenduge sel nädalal eneseväljendusele ja loomingulisele eneseavastamisele. Proovige kirjutada, maalida või luua midagi oma kätega.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Ole avatud uutele sõprussuhetele ja gruppidega liitumisele. Osalege seltskondlikel üritustel või vabatahtlikuna kogukonna tegevustes.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Keskenduge oma intuitsioonile ja unistustele. See on hea aeg meditatsiooniks ja sisemise rahu leidmiseks.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos