Friday , 20 September 2024
cat 3912485 1920

Miks kassid nurruvad

Kassid nurruvad erinevatel põhjustel, sealhulgas:

  • Õnnelikkus ja mugavus: Kassid nurruvad sageli siis, kui nad on õnnelikud ja lõõgastunud. Seda võib näha näiteks siis, kui kass on omaniku süles või mängib oma mänguasjadega.
  • Näljatunne: Kassid võivad nurruda ka siis, kui nad on näljased. See on viis oma omanikule öelda, et nad tahavad süüa.
  • Kokkupuutevajadus: Kassid nurruvad ka siis, kui nad soovivad lähedust ja tähelepanu. Seda võib näha näiteks siis, kui kass ronib oma omaniku sülle või hõõrub end tema vastu.
  • Valu või ebamugavustunne: Kassid võivad nurruda ka siis, kui nad tunnevad valu või ebamugavust. Seda võib näha näiteks siis, kui kass on haige või vigastatud.

Uuringud on näidanud, et kassid nurruvad ka siis, kui nad kogevad positiivseid emotsioone, nagu armastus ja rahulolu. Nurrumine võib aidata kassidel lõõgastuda ja stressi maandada.

Kassi nurrumine on tingitud lihaste kokkutõmbumisest nende häälepaelte ümber. Need kokkutõmbed tekitavad heli, mis on vahemikus 20 kuni 150 hertsi. See heli on sageli nii madal, et seda võib olla inimkuulmisele raske kuulda.

Kassi nurrumine on ainulaadne omadus, mida ei leidu ühelgi teisel loomal. See on üks põhjusi, miks kassid on nii populaarsed lemmikloomad.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja