Thursday , 19 September 2024
happy advice 400x400 1

Nädalavahetuse horoskoop 7-9 oktoober 2023


Jäär

Jäärade jaoks on see nädalavahetus suurepärane aeg lõõgastumiseks ja puhkamiseks. Võtke aega, et teha asju, mis teile meeldivad, ja veeta aega oma lähedastega. See on ka hea aeg uusi asju proovida või midagi uut õppida.

Loe ka. Just need tähemärgid võidavad oktoobrikuus suure summa raha.

Sõnn

Sõnnidel on see nädalavahetus võimalus oma suhteid tugevdada. Veeta aega oma lähedastega ja tehke asju, mis teile mõlemale meeldivad. See on ka hea aeg rääkida oma tunnetest ja jagada oma mõtteid.

Kaksikud

Kaksikute jaoks on see nädalavahetus suurepärane aeg uute inimestega kohtumiseks ja suhtlemiseks. Võtke osa ühisest üritusest või minge lihtsalt välja ja tehke uusi tuttavaid. See on ka hea aeg oma loomingulisi ideid väljendada.

Vähk

Vähkidel on see nädalavahetus võimalus oma kodu ja perekonna eest hoolitseda. Pühendage aega oma kodu kaunistamiseks või korrashoidmiseks. See on ka hea aeg oma lähedastega aega veeta ja nendega sidet luua.

Lõvi

Lõvidel on see nädalavahetus võimalus oma enesekindlust ja võimeid proovile panna. Võtke ette väljakutse, mida olete alati tahtnud teha, või minge lihtsalt välja ja nautige ennast. See on ka hea aeg oma eesmärkide poole püüelda.

Neitsi

Neitsitel on see nädalavahetus võimalus oma tervise ja heaolu eest hoolitseda. Tehke trenni, sööge tervislikult ja piisavalt magage. See on ka hea aeg oma mõtteid ja tundeid korrastada.

Kaalud

Kaaludel on see nädalavahetus võimalus oma loomingulisust väljendada. Tehke midagi, mis teile meeldib, ja ärge kartke eksperimenteerida. See on ka hea aeg oma ilu ja stiili osas katsetada.

Skorpion

Skorpionidel on see nädalavahetus võimalus oma saladusi ja sügavamaid tundeid uurida. Veeta aega üksi ja mõelge oma elu üle. See on ka hea aeg oma intuitsioonile kuulata.

Ambur

Amburitel on see nädalavahetus võimalus oma maailmavaadet laiendada. Lugege, reisige või kohtuge uute inimestega. See on ka hea aeg oma vaimseid võimeid arendada.

Kaljukits

Kaljukitsetel on see nädalavahetus võimalus oma rahaasju korda teha. Tehke eelarve ja jälgige oma kulutusi. See on ka hea aeg oma karjäärivõimaluste üle järele mõelda.

Veevalaja

Veevalajatel on see nädalavahetus võimalus oma sõprussuhteid tugevdada. Veeta aega oma sõpradega ja tehke asju, mis teile mõlemale meeldivad. See on ka hea aeg oma ideid ja mõtteid jagada.

Kalad

Kalade jaoks on see nädalavahetus võimalus oma intuitsioonile kuulata. Veeta aega üksi ja mõelge oma elu üle. See on ka hea aeg oma loomingulisi ideid väljendada.

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis