Saturday , 7 September 2024
Erakorralised uudised
ibrahim boran tOSuZ 83j Q unsplash

Rahahoroskoop: Kuidas tähemärgid saavad oma majanduslikku olukorda parandada

Jäär (21. märts – 19. aprill) Investeeri: Sinu energiline iseloom sobib suurepäraselt riskantsemateks investeeringuteks. Kaalu aktsiaturul osalemist, kuid tee seda informeeritult. Säästa: Võta kord nädalas aega, et üle vaadata oma kulutused ja tee kindlaks, kus saaksid kokku hoida.

Sõnn (20. aprill – 20. mai) Investeeri: Sinu stabiilne loomus soosib pikemaajalisi investeeringuid, nagu kinnisvara või pikaajalised hoiused. Säästa: Pane iga kuu teatud summa kõrvale ja ära puuduta seda enne eriolukorda.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni) Investeeri: Tutvu erinevate investeerimisvõimalustega ja jaga oma investeeringud mitme variandi vahel. Säästa: Seo oma pangakonto automaatse säästmise programmiga, mis aitab sul iga ostuga väikese summa säästukontole panna.

Vähk (21. juuni – 22. juuli) Investeeri: Sinu konservatiivsemat laadi sobib suurepäraselt võlakirjadesse või stabiilsetesse fondidesse investeerimiseks. Säästa: Sea eelarve ja jälgi seda rangelt, et vältida tarbetuid kulusid.

Lõvi (23. juuli – 22. august) Investeeri: Sinu julge iseloom sobib startup’idesse investeerimiseks. Tee seda, kuid ole valmis ka potentsiaalseteks kaotusteks. Säästa: Loobu ühest luksuslikust harjumusest ja pane selle pealt kokku hoitud raha säästukontole.

Neitsi (23. august – 22. september) Investeeri: Analüüsi hoolikalt erinevaid investeerimisvõimalusi ja leia need, mis tunduvad sulle kõige turvalisemad. Säästa: Tee iga kuu detailne eelarve ja jälgi seda.

Kaalud (23. september – 22. oktoober) Investeeri: Su suhtlemisoskus võib aidata sul leida uusi investeerimisvõimalusi. Mõtle investeerimisklubidega liitumise peale. Säästa: Tee ostunimekirjad ja järgi neid, et vältida impulssoste.

Skorpion (23. oktoober – 21. november) Investeeri: Vaata üle alternatiivsed investeerimisvõimalused, nagu krüptovaluuta, kuid tee seda teadlikult. Säästa: Sea endale selged finantseesmärgid ja tööta nende nimel.

Ambur (22. november – 21. detsember) Investeeri: Sinu avatus uutele ideedele teeb sind vastuvõtlikuks ülemaailmsetele investeeringutele. Säästa: Proovi erinevaid säästmise äppe, mis aitavad sul jälgida oma rahavoogusid.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar) Investeeri: Sinu praktiline mõtlemine sobib traditsioonilistesse investeeringutesse, nagu kuld või hõbe. Säästa: Võta aega igapäevaste kulutuste üle vaatamiseks ja kohanda oma eelarvet vastavalt.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar) Investeeri: Kaalu sotsiaalselt vastutustundlikke investeerimisvõimalusi, mis toovad kasumit ja aitavad maailma parandada. Säästa: Tee ostlemise eelarve ja püüa mitte ületada seatud piire.

Kalad (19. veebruar – 20. märts) Investeeri: Sinu intuitiivne olemus võib aidata sul märgata unikaalseid investeerimisvõimalusi, mida teised ei näe. Säästa: Mõtle igapäevaste kulutuste üle ja leia viise, kuidas saaksid vähem kulutada, kuid sama palju saada.

Vaata ka:

raphael renter vG6ZbRoztr8 unsplash

Kas teadsid: lapsed peaks tegema päevas 17 000 sammu

Laste liikumisvajadus on suurem kui täiskasvanutel. Nad võiksid liikuda kahe kolmandiku võrra rohkem kui täiskasvanud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Põhja-Eesti regionaalne kriisikomisjon kogunes korralisele istungile

Eile tutvustati Harjumaa kõigi omavalitsuste ja regiooni riigiasutuste esindajatele muudatusettepanekuid hädaolukorraseaduses, arenguid Eesti Varude Keskuses,