Friday , 20 September 2024
love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse horoskoop teisipäevaks 26.09, 12 tähemärgile

Jäär

Jääradele on järgmine nädal hea aeg, et kohtuda uute inimestega ja luua uusi suhteid. Oled avatud uutele võimalustele ja valmis riskima. Kui oled suhtes, siis on see aeg, et oma partneriga lähedasemaks saada.

Sõnn

Sõnnid on järgmine nädal eriti romantilised. Oled valmis oma tundeid väljendama ja oma partnerile tähelepanu pöörama. Kui oled vallaline, siis on see aeg, et flirtida ja uusi inimesi tundma õppida.

Kaksikud

Kaksikud on järgmine nädal eriti aktiivsed. Oled valmis uusi asju proovima ja oma elus muutusi tegema. See võib viia ka uute tutvuste ja suheteni.

Vähk

Vähkid on järgmine nädal eriti emotsionaalsed. Oled valmis oma tundeid jagama ja oma partneriga lähedasemaks saama. Kui oled vallaline, siis on see aeg, et keskenduda oma tunnetele ja leida keegi, kes sind mõistab.

Lõvi

Lõvid on järgmine nädal eriti energilised. Oled valmis uusi asju proovima ja oma elu põnevamaks muutma. See võib viia ka uute tutvuste ja suheteni.

Neitsi

Neitsid on järgmine nädal eriti praktilised. Oled valmis oma suhteid analüüsima ja neid tugevdama. Kui oled vallaline, siis on see aeg, et keskenduda oma eesmärkidele ja leida keegi, kes neid jagab.

Kaalud

Kaalud on järgmine nädal eriti tasakaalustatud. Oled valmis oma suhteid arendama ja kompromisse tegema. Kui oled vallaline, siis on see aeg, et keskenduda oma intuitsioonile ja leida keegi, kes on sinu jaoks õige.

Skorpion

Skorpionid on järgmine nädal eriti kirglikud. Oled valmis oma tundeid väljendama ja oma partneriga lähedasemaks saama. Kui oled vallaline, siis on see aeg, et flirtida ja uusi inimesi tundma õppida.

Ambur

Amburid on järgmine nädal eriti vabameelsed. Oled valmis uusi asju proovima ja oma elu põnevamaks muutma. See võib viia ka uute tutvuste ja suheteni.

Kaljukits

Kaljukitsed on järgmine nädal eriti praktilised. Oled valmis oma suhteid analüüsima ja neid tugevdama. Kui oled vallaline, siis on see aeg, et keskenduda oma eesmärkidele ja leida keegi, kes neid jagab.

Veevalaja

Veevalajad on järgmine nädal eriti originaalsed. Oled valmis uusi asju proovima ja oma elu põnevamaks muutma. See võib viia ka uute tutvuste ja suheteni.

Kalad

Kalad on järgmine nädal eriti intuitiivsed. Oled valmis oma tundeid jagama ja oma partneriga lähedasemaks saama. Kui oled vallaline, siis on see aeg, et keskenduda oma intuitsioonile ja leida keegi, kes on sinu jaoks õige.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja