Thursday , 19 September 2024
t a t i a n a fzMgicYhJws unsplash

Nädalavahetuse taroskoop: 16.–17.09

Jäär (21. märts – 19. aprill)
Nädalavahetusel võib Jääri energia olla suunatud sportlikele tegevustele ja aktiivsusele. Võimalik, et leiad uue hobinurga või koged rõõmu füüsilisest liikumisest. Hea aeg puhastada oma energiavälja füüsilise tegevuse kaudu.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)
Tundub, et nädalavahetus on suurepärane aeg kodu ja pere jaoks. Tegele koduste projektidega või külasta lähedasi. Emotsionaalne tasakaal ja heaolu on käe-jala juures.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Sõbralikud kohtumised ja suhtlemine on teie nädalavahetuse võtmesõnad. Võib-olla on aeg korraldada spontaanne pidu või minna külla sõpradele. Suhtlemine ja uute inimestega tutvumine toob rõõmu ja elevust.

Tähemärgid, kellel on 16.09 tulemas hea päev

Vähk (21. juuni – 22. juuli)
See nädalavahetus võib olla hea aeg enesehoolduseks. Kasuta aega, et lõõgastuda ja taastada oma energiavarusid. Võimalik, et tegeled ka tervislike eluviiside planeerimisega.

Lõvi (23. juuli – 22. august)
Loomingulisus ja eneseväljendus on sel nädalavahetusel fookuses. Võta aega oma hobide jaoks või alusta uut projektiga, mis sulle rõõmu pakub. Kunst ja muusika võivad olla eriti nauditavad.

Neitsi (23. august – 22. september)
Tähelepanu keskmes võivad olla peresuhted ja lähedased inimesed. Võimalik, et leiad aega, et aidata lähedasi või tegeleda perekondlike küsimustega. Hea aeg probleemide lahendamiseks ja südamlike vestluste pidamiseks.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)
Nädalavahetus võib pakkuda mitmeid sotsiaalseid võimalusi. Suure tõenäosusega on see aktiivne ja suhtlemisrohke periood. Ära unusta ka oma partneriga kvaliteetaega veeta.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)
Mõtisklus ja eneseanalüüs võivad olla nädalavahetuse teemaks. Võib-olla veedad aega üksi, et mõelda oma eesmärkide ja soovide üle. Hea aeg spirituaalseks taastumiseks ja meditatsiooniks.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Avastamisrõõm ja seiklus kutsub! Planeeri väike väljasõit või matk loodusesse. Nüüd on aeg oma horisonti laiendada ja uusi kogemusi omandada.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)
Töö ja kohustused võivad nädalavahetuse jooksul tähelepanu nõuda. Võimalik, et tunned soovi oma tööasjad korda saada enne uut nädalat. Samas, ära unusta puhata ja lõõgastuda.

Tähemärgid, kellel on 16.09 tulemas keeruline päev

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)
See võib olla nädalavahetus, kus keskendud rohkem intellektuaalsetele huvidele. Raamatud, filmid või mõni huvitav workshop võivad olla eriti köitvad. Võimalik, et leidub ka uusi inimesi, kes jagavad sinuga sarnaseid huvisid.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)
Nädalavahetusel võib olla hea aeg lõõgastumiseks ja spirituaalseks laadimiseks. Meditatsioon, jooga või looduses viibimine võivad aidata taastada sinu sisemist tasakaalu. Suurepärane aeg unistamiseks ja tuleviku planeerimiseks.

Vaata ka:

Argo Tali

Lääne prefektuuri asub uuest aastast juhtima Argo Tali

Kolmapäeval, 18. septembril kiitis siseminister Lauri Läänemets heaks Argo Tali kandidatuuri asuda juhtima Lääne prefektuuri

iStock 1764507539

Ravimitega reisimine: miks tuleb ravimid kaasa võtta originaalpakendis?

Tänapäeval reisib üha rohkem inimesi välismaale – puhkusereisile,  tööasjus või muudel põhjustel ja tihti võetakse