Friday , 20 September 2024
tartu

Kas Tartu inimesed on valmis? Täna õhtul saab Tartu linnaliinibussis diskot

Täna kell 19–22 ootavad Tartu linnaliinibussid Küüni ja Uueturu tänava ristis kõiki bussidiskole, et sobivalt sisse juhatada laupäeval algav liikuvusnädal, mis sel korral toob kaasa ka tasuta bussisõidu terveks nädalaks.

15. septembril õhtul kell 19–22 toimuvaks bussidiskoks on kohale toodud linnaliinibussid, sh saab uudistada Stencibility kleepsubussi ja tutvuda huvitavate Tartu linnaliinibussi ajaloofaktidega. Bussid on statsionaarsed ja tantsida saab nende sees ja ümber. Lisaks saab testida oma reaktsioonikiirust ja katsetada sõitmist kastiratastega. Tänavatoitu pakub Peas Out.

Muusikat mängivad DJ-d Dr.PhilGood & the Accountant ning DJ Duo ÖÖ. Gram-Of-Fun bändi ja Spontaanse Chill üritusega kuulsaks saanud sõbrad Dr.PhilGood ja the Accountant mängivad sel korral house ja disco muusikat ning muusikale lisatakse vürtsi elektrooniliste trummidega. DJ duo ÖÖ on kohalik naisduo, kes on viimastel aastatel lisaks kohalikele ülesastumistele ka mitmetel muusikafestivalidel üles astunud. Bussidiskol mängivad nad särtsakat meloodilist afro house’i.

Ürituse korraldamisel lähtutakse keskkonnahoidlike sündmuste korraldamise juhendist. Bussidiskole julgustame tulema kasutades keskkonnahoidlikke liikumisviise – jala, jalgratta, kergliikuri või bussiga.

Tartu kaalub alkoholimüügile kellaajaliste piirangute seadmist

Lisainfo liikuvusnädala kohta: www.tartu.ee/et/liikuvusnadal

Allikas: Tartu Linnavalitsus

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja