Thursday , 19 September 2024
spring break 2019 2

Nädala horoskoop – Esmaspäev 11.09 – Pühapäev 17.09.2023

Jäär

21. märts – 19. aprill

See nädal on hea aeg oma eesmärkide nimel tegutsemiseks. Sul on palju energiat ja motivatsiooni, mis aitab sul oma tahtejõudu ja visadust rakendada. Ära karda väljakutseid võtta ja oma piire proovile panna.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

See nädal on hea aeg oma lähedaste suhete eest hoolitsemiseks. Pühenda aega oma perele ja sõpradele ning tee asju, mis teile kõigile meeldivad. Samuti on hea aeg romantiliste suhete arendamiseks.

Kaksikud

21. mai – 20. juuni

See nädal on hea aeg õppimiseks ja uueks kogemuseks. Ole avatud uutele ideedele ja võimalustele. Samuti on hea aeg reisimiseks ja teiste kultuuride avastamiseks.

Vähk

21. juuni – 22. juuli

See nädal on hea aeg oma kodu ja pere eest hoolitsemiseks. Pühenda aega oma kodule ja tee asju, mis sind õnnelikuks teevad. Samuti on hea aeg oma perekonna traditsioonide ja pärimusega tutvumiseks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

See nädal on hea aeg oma loomingulise poole väljendamiseks. Leia aega oma hobide ja huvide jaoks. Samuti on hea aeg oma andeid teistega jagada.

Neitsi

23. august – 22. september

See nädal on hea aeg oma tervise ja heaolu eest hoolitsemiseks. Pühenda aega oma füüsilisele ja vaimsele tervisele. Samuti on hea aeg oma toitumise ja treeningrutiini parandamiseks.

Kaalud

23. september – 22. oktoober

See nädal on hea aeg oma suhete eest hoolitsemiseks. Pühenda aega oma sõpradele ja partnerile. Samuti on hea aeg oma suhteid tugevdada ja süvendada.

Skorpion

23. oktoober – 21. november

See nädal on hea aeg oma eesmärkide ja ambitsioonide nimel tegutsemiseks. Pühenda aega oma unistuste saavutamiseks. Samuti on hea aeg oma tugevaid külgi ja potentsiaale avastada.

Ambur

22. november – 21. detsember

See nädal on hea aeg oma vabaduse ja iseseisvuse nautimiseks. Pühenda aega oma huvidele ja hobidele. Samuti on hea aeg reisimiseks ja uute kogemuste otsimiseks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

See nädal on hea aeg oma rahaasjade eest hoolitsemiseks. Pühenda aega oma eelarve planeerimisele ja oma finantsseisundi parandamisele. Samuti on hea aeg oma investeeringute ja säästude üle vaatamiseks.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

See nädal on hea aeg oma sotsiaalse suhtluse ja võrgustiku arendamiseks. Pühenda aega oma sõpradele ja perele ning tee asju, mis teile kõigile meeldivad. Samuti on hea aeg uute inimestega kohtumiseks ja kontaktide loomiseks.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

See nädal on hea aeg oma intuitsiooni ja loomingulise poole väljendamiseks. Leia aega oma unistuste ja fantaasiate jaoks. Samuti on hea aeg oma andeid teistega jagada.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos