Friday , 20 September 2024
Margit Pugal 2022488 scaled e1692355779731
AUTOR: SEB.EE

SEB on majandustudengite seas hinnatud ja atraktiivne tööandja

Sel nädalal selgusid tööandja brändingu agentuuri Instar poolt läbi viidud kõrg- ja kutsekoolide õpilaste tööootuste ja tööandja maine uuringu tulemused. Edukamaid tööandjaid, nende seas SEB-d, tunnustati Atraktiivse Tööandja aumärgiga. SEB kuulub majandustudengite hinnangul 264 ettevõtte seas viie atraktiivseima tööandja hulka.

 

“Meil on hea meel, et majandustudengid hindavad SEB-d tööandjana kõrgelt. Seda kinnitab ka tänavune rekord kandideerijate arvus meie suvisesse praktikaprogrammi Youth LAB. Teeme järjepidevat tööd selle nimel, et olla atraktiivne tööandja nii tudengitele kui kogenud töötajatele. Viimastel aastatel on SEB tulemus majandustudengite seas järjepidevalt paranenud ning viie aastaga on pank liikunud 10. kohalt viie parima hulka,” sõnas SEB personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal.

SEB laiendab äriklientide rahakasvatamise võimalusi

Selle aasta juulis SEB poolt korraldatud uuringust selgus, et tööandja puhul peavad 18–29-aastased kõige olulisemaks tööandja head mainet – nii arvas 86% noortest. 67% noortest hindas tööandja puhul enim vastutustundlikkust. “Noorte ligimeelitamiseks tuleb rohkem vaeva näha ja oleme seda oma väärtuspakkumises alati fookuses hoidnud. Näiteks peame noortele omaselt tähtsaks rohelisemat keskkonda, tooteid ja teenuseid,” arutles Pugal.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Sarajevos avati esimene Eesti aukonsulaat

Sel nädalal avati Bosnia ja Hertsegovina pealinnas Sarajevos Eesti aukonsulaat. Eesti aukonsuliks Sarajevos nimetati Bosnia

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused kahe erikomisjoni koosseisus

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni koosseisus. Korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt