Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Lühidalt, mida toob 2024 aasta igale tähemärgile.

  • Jäär: 2024. aasta on Jääri jaoks suur muutuste aasta. Sa võid leida uue töö, kolida uude kohta või kohtuda uue inimesega. Kui oled valmis uuteks väljakutseteks, siis võib see olla sinu jaoks imeline aasta.

Loe teisi horoskoope SIIT

 

  • Sõnn: 2024. aasta on Sõnni jaoks rahaline aasta. Sa võid saada pärandi, võita loterii või saada palgatõusu. Kui oled rahaga ettevaatlik, siis saad selle aasta jooksul palju raha säästa.

 

  • Kaksikud: 2024. aasta on Kaksikute jaoks armastuse aasta. Sa võid kohtuda uue inimesega, kellesse armud või sinu suhtes võib süveneda armastus. Kui oled avatud uutele võimalustele, siis võib see olla sinu jaoks imeline aasta.

 

  • Vähk: 2024. aasta on Vähi jaoks tervise aasta. Sa võid hakata tervislikumalt toituma, rohkem trenni tegema või rohkem aega looduses veetma. Kui hoolitsed oma tervise eest, siis saad seda aasta jooksul palju parema tervise.

Loe teisi horoskoope SIIT

 

  • Lõvi: 2024. aasta on Lõvi jaoks loominguline aasta. Sa võid alustada uut projekti, kirjutada raamatu või luua kunstiteost. Kui kasutad oma loomingulisust, siis saad seda aasta jooksul palju ära teha.

 

  • Neitsi: 2024. aasta on Neitsi jaoks reisimise aasta. Sa võid minna reisile teise riiki, minna puhkusele või külastada uusi kohti oma kodumaal. Kui oled avatud uutele kogemustele, siis võib see olla sinu jaoks imeline aasta.

 

  • Kaalud: 2024. aasta on Kaalude jaoks tasakaalu aasta. Sa võid leida tasakaalu töö ja isikliku elu vahel, tervise ja heaolu vahel ning raha ja õnne vahel. Kui leiad tasakaalu, siis saad seda aasta jooksul palju saavutada.

 

  • Skorpion: 2024. aasta on Skorpioni jaoks salapärane aasta. Sa võid kogeda midagi, mida ei saa seletada, või sa võid kohtuda inimesega, kes on salapärane. Kui oled avatud uutele kogemustele, siis võib see olla sinu jaoks imeline aasta.

 

  • Ambur: 2024. aasta on Amburi jaoks õppimise aasta. Sa võid õppida uut keelt, õppida uut oskust või õppida midagi uut enda kohta. Kui oled avatud uutele teadmistele, siis saad seda aasta jooksul palju kasvada.

 

  • Kaljukits: 2024. aasta on Kaljukitse jaoks tööaasta. Sa võid saada uue töö, saada palgatõusu või saada edutamise. Kui oled töökas ja pühendunud, siis saad seda aasta jooksul palju saavutada.

Loe teisi horoskoope SIIT

 

  • Veevalaja: 2024. aasta on Veevalaja jaoks ühiskonna aasta. Sa võid hakata vabatahtlikuks, liituda uue rühmitusega või alustada oma ettevõtet. Kui oled teistele abiks, siis saad seda aasta jooksul palju ära teha.

 

  • Kalad: 2024. aasta on Kalade jaoks unistuste aasta. Sa võid saavutada oma eesmärke, täita oma soovid või elada oma unistuste elu. Kui usud endasse ja oma unistustesse, siis võib see olla sinu jaoks imeline aasta.

Vaata ka:

minuaeg.com uudised

Eesti ja Läti välisministeeriumite juhtkondade strateegilisel seminari fookuses olid ühised välispoliitilised eesmärgid

17.–18. septembril osalesid välisminister Margus Tsahkna ning välisministeeriumi kantsler Jonatan Vseviov Eesti ja Läti välisministeeriumite

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Tallinna ringtee E265 ITS projekt valmib tervikuna 2024. aasta lõpuks

Käesoleva aasta detsembris lõppeb viis aastat kestnud E265 ITS projekt, mille raames paigaldas Transpordiamet TENT-võrgus (Euroopa