Thursday , 19 September 2024
eric ward 7KQe 8Meex8 unsplash

9 viisi, kuidas jääda emotsionaalselt terveks, kui suhe on raskustes

Kui suhe on raskustes, on oluline jääda emotsionaalselt terveks. Siin on 9 viisi, kuidas seda teha:

  1. Hoia ennast. See tähendab, et sa saad piisavalt magada, sööd tervislikku toitu ja treenid regulaarselt. See tähendab ka aega leida tegevustele, mis sulle meeldivad ja mis sind õnnelikuks teevad. Kui sa hoolitsed enda eest, oled sa paremini võimeline toime tulema stressi ja konfliktidega.
  2. Räägi kellegagi, keda sa usaldad. See võib olla sõber, pereliige, terapeut või keegi teine, kellega sa tunned end mugavalt rääkides. Oma probleemide rääkimine võib aidata sul neid töödelda ja tunda end vähem üksikuna.
  3. Sea piirid. Kui su partner on haavav või lugupidamatu, on oluline seada piirid. See võib tähendada, et sa ütled neile, et sa ei talu teatud käitumist või et sa vajad natuke aega ja ruumi neist eemal. Piiride seadmine võib aidata sul end emotsionaalselt kaitsta.
  4. Ära süüdista ennast. On lihtne hakata süüdistama ennast, kui suhe on raskustes. Siiski on oluline meeles pidada, et mõlemad partnerid panustavad suhte probleemidessse. Ära võta kogu süüd enda peale.
  5. Pöördu professionaalse abi poole. Kui suhe on kriisis, võib olla kasulik pöörduda professionaalse abi poole. Terapeut võib aidata sul oma partneriga paremini suhelda, konflikte lahendada ja otsuseid teha oma suhte kohta.
  6. Ära anna lootust. On oluline meeles pidada, et isegi kõige raskemad suhted võivad olla päästetud. Kui te mõlemad olete valmis kõvasti tööd tegema, on teie suhte jaoks veel lootust.
  7. Mäleta oma väärtust. On lihtne unustada oma väärtust, kui sa oled raskustes olevas suhtes. Siiski on oluline meeles pidada, et sa oled väärtuslik inimene, kes väärib lugupidavat kohtlemist.
  8. Võta paus. Kui asjad on tõesti halvad, võib olla kasulik võtta oma suhtest paus. See võib tähendada, et sa veedad natuke aega lahus või et sa lõpetad suhte üldse. Paus võib anda teile mõlemale natuke aega mõtlemiseks ja otsustamiseks, mida te soovite.
  9. Usalda oma sisetunnet. Kui midagi ei tundu õige, siis see tõenäoliselt ei ole. Kui sul on tunne, et su suhe ei tööta, on oluline seda kuulata. Sinu sisetunne on sageli õige.

On oluline meeles pidada, et ei ole olemas üht universaalset lahendust, kuidas jääda emotsionaalselt terveks, kui suhe on raskustes. See, mis ühele inimesele sobib, ei pruugi teisele sobida. Kõige tähtsam on leida see, mis sulle sobib, ja olla enda suhtes kannatlik.

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis