Monday , 23 September 2024
Erakorralised uudised
Alexis Varnum

Alexis Varnum: kolmapäev 16.08 päeva sõnum.

Armsad sõbrad!
See, kes oskab säilitada rahu, loobudes negatiivsusest ja halvast tujust, läbib Noorkuu ilma kaotusteta ja avastab uued teed. See, kes lubab endale täna sukelduda oma pimedusse, saab selle pimeduse muudes välisasjades kuutsükli jooksul. See on eriline Noorkuu, mis avab tee teise kuu Täiskuule 31. augustil. Unikaalne võimalus luua kavatsused ja neid ka täita. Just seetõttu on oluline tulevase Täiskuuni perioodini kontrollida oma mõtteid ja hoida silme ees kõrged eesmärgid.
Päev on rahulik ja kaitstud, kingib sõpruse, näitab uusi teid ja võimalusi. Kuid ainult juhul, kui inimene vabaneb negatiivsusest, sest olles selles seisundis inimene ei näe maailma ilu ja võimalusi. Ruum ja aeg on praegu väga keerulised, kuid me ei saa valida aega milles elada, ning tuleb end üles tõsta igal ajal – muud valikut lihtsalt pole.
Töös ja tegevustes on päev üsna edukas oma positsioonide tugevdamiseks, plaanide kinnitamiseks. On hea lõpetada vanu asju või hakata vaikselt uusi alustama. Kiirustada kuhugi pole vaja, parem tunneta ja mõtle läbi iga samm, et hiljem ei peaks parandama enda tööd.
Suhted on hetkel külmunud: inimesed säilitavad oma eraldatuse, eriti emotsionaalses mõttes. Sõpruses või armastuses valitseb endiselt külmatunne. See on vajalik, et inimesed saaksid oma energiat säilitada ilma liigse sukeldumiseta teise inimesesse ja nende eludesse. Kui sinu energia on liiga tugevalt seotud teise inimese energiaga, tekib sõltuvus teineteisest ja vahest on vajalik aega olla eemal ja puhata.
Tervis on pisut keeruline. Võib-olla isegi raskem kui eile. Lihtsalt võib tekkida nõrkus ja haiguste ilmingud. Noorkuu ajal on vähem energiat, kõndimine on raske, liikumine on keerulisem, selg võib valutada, justkui oleks seljal suur koorem, jalgu ei saa tõsta. Kui on võimalus puhata kasuta seda võimalust.
Täna võib sünteetika tekkida nahaärritust, seega on parem kanda midagi lihtsat, kuid naturaalset, et nahk saaks puhata. Samuti on hea töötada looduslike niitide ja kangastega, käsitöö vabastab rasketest mõtetest.
Soovin Sulle imelist sooja päeva, valgust, meeldivat tuju, energiat, head enesetunnet, küllust, rõõmu, armastust, edu, raha ja õnne!
Allikas. Facebook: Alexis Varnum

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pühapäev 22 september 2024

Jäär: Täna on hea päev füüsilise aktiivsuse jaoks. Kaaluge uue spordiala proovimist või lihtsalt jalutuskäiku

horoscope 2

Kellel tuleb tähemärkidest Pühapäev 22.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi! – Pühapäev 22 september 2024

Hea päev: Lõvi: Tänane päev toob sinule palju positiivset energiat. Oled inspireeritud ja valmis uusi