Thursday , 19 September 2024
Alexis Varnum

Alexis Varnum: kolmapäev 9.08 päeva sõnum.

Armsad sõbrad!
Raske päev, kuid mitte halb, nagu käru liivaga, kõik on sinu, kuid liigub aeglaselt, pead panustama jõudu, et seda kohale veeretada. Peate isegi osa koormast maha võtma, loobuma vajalikust päeva tegevusest, et jätkuks jõudu.
Töös õnnestub kõige paremini rutiin. Kui asjad on juba käimas, siis tegelege sellega. Täna ei tasu eriti mõelda kuidas teha ja mis on tähtsam, tee kõike mis on vajalik või ette tuleb, nii on kergem.
Suhetes on palju rääkimist ja palju uut energiat. Kõik sõltub nüanssidest. Täna suhted käivad rohkem läbi rääkimise, mis arendab ka päeva tegevused. Kuhu see areng viib, ei saa praegu ette ennustada, oluline on see, et see võib muuta suhteid.
Tervis on üldiselt hea, inimene on energilised, tunnetavad sisemist jõudu ja samal ajal rahu. Enda heaolu parandamiseks on hea tarbida ainult taimetoitu, veelgi parem, kui saad loobuda tänaseks lihast. Füüsilist kui ka vaimset tervist negatiivselt mõjutab alkohol, see täna muutub mürgiks.
Endiselt on oluline vältida võlgasid ja lubadusi, mida sa ei saa täita. Kui tunned mingis oma eluvaldkonnas uue energia tekkimist ära kiirusta, ega sega sündmustel minna oma teed, pole soovitav veel sekkuda, luba energial toimetada. Lase olukorral mõnda aega areneda sinu silma all, kuid ilma sekkumiseta. Seetõttu saad valida, kuidas uusi asjaolusid kasutada.
Soovin sulle rahuliku päeva, kergust, mõnusat olemist, suve nautimist, päikest, armastust, küllust, edu, raha ja õnne!
Allikas:

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos