Monday , 23 September 2024
Erakorralised uudised
Alexis Varnum

Alexis Varnum: teisipäev 8.08 päeva sõnum.

Armsad sõbrad! Mida iganes inimestega ka ei juhtuks, loodus elab oma rütmi järgi. Tagasi tuleb tugev maaenergia, protsessid aeglustuvad, kuid lähevad sügavamale. Päev on maalähedane: peamine protsess, mis hõivab meeled, on raha (vara ja/või finantsoperatsioonid). Kõige olulisem päevajoon on võlgade tagasimaksmine ja lubaduste täitmine. Nagu küsitakse kõike, eriti lubaduste ja usalduse mittetäitmise kohta, rahalised võlad ei jää tähelepanuta. On parem seada endale üks või kaks olulist ülesannet, ülejäänutel luba lihtsalt minna. Sel juhul jääd rahule, sest need kaks asja teed ära, ning siis jõuad veel midagi teha.
Üllatusi ja rõõmu toovad suhted, eriti seal, kus inimesed pole üksteisele midagi liigset lubanud, mida nad ei suuda täita. See tähendab, et puhtad ja tervislikud suhted säilitavad arengut. Mõned partnerlussuhted või sõprussuhted saavad täiendavat kinnitust, on ka võimalus armastuse arenguks. Samas suhetes tekkib mõra, mis paljastab enesepettuse ja illusioone.
Tervis on parem kui eile. Uued jõud ilmuvad. Täna on parem rangelt jälgida oma toitumise ja une režiimi, kuna riski all on seedimine ja väsimustunne.
Täna erilist tähelepanu vajavad lapsed. Nendel võivad tekkida huvitavad küsimused ja võib huvitada kõik ebetavaline, seega tasub mõelda, kuidas vastata küsimustele. Täna on kasside päev. Saad leida kassipoegi, ja need kes on juba kassiomanikud on kassiga hõivatud kuni hilisõhtuni.
Soovin sulle meeldivat päeva täis positiivsust! Luba oma unistustel lennata kõrgele. Soojust, sära ja headust!Valgust, rõõmu, tervist, armastust, edu, raha ja õnne!
Allikas: Facebook Alexis Varnum

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pühapäev 22 september 2024

Jäär: Täna on hea päev füüsilise aktiivsuse jaoks. Kaaluge uue spordiala proovimist või lihtsalt jalutuskäiku

horoscope 2

Kellel tuleb tähemärkidest Pühapäev 22.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi! – Pühapäev 22 september 2024

Hea päev: Lõvi: Tänane päev toob sinule palju positiivset energiat. Oled inspireeritud ja valmis uusi