Thursday , 19 September 2024
Alexis Varnum

Alexis Varnum: Uue nädala sõnum 07.08 – 13.08.2023. Muutused tulevad!

Armsad sõbrad! Peamise saagi saamiseni on veel palju aega ja ees on palju tööd, uus nädal muutub laskumiseks: julgus kaob, loovad impulsid tuhmuvad külma loogika all, meeldivad illusioonid hajuvad, iseseisvuse piirid kitsenevad, voolab üle ebavõrdsuse tunne, justkui oleks võinud paremini teha ja saada rohkem – see on väga kurvastav. Kuid kui mõtiskled, siis igasugune langus on loomulik: ainult läbi languse saab näha eelnevad saavutused, valmistuda ja alustada tõusmist järgmisele tippu. Nii tulekski alanud nädalat näha, see pole langus, see on valmistumine uuele kõrgusele.
Töös ja tegemistes, kui tekivad pausid või ebaõnnestumised, peamine on mitte seisma jääda, mida iganes ka ei juhtuks. See, kes julgelt jätkab oma tegevust ja tööd õnne ja tulemuse nimel, saab meeldiva üllatuse ja tõuseb kõrgemale professionaalsele tasemele. Praegused raskused tuleks võtta eksamina sellele kõrgeimale tasemele: nende abil omandab inimene vajaliku kogemuse, ta peab kohtuma erinevate inimestega, kes aitavad lahendada tekkinud raskusi. Mõni neist inimestest jääb hiljem kaaslaseks, toetajaks või lihtsalt sõbraks – väärtuslik omand!
Raha on ajutiselt peatunud – saagi koristamine sellel etapil on lõpetatud. Praegused katsetused teenida rohkem raha või suurendada tulu pole edukad: inimese intuitsioon valib alateadlikult mitte-rahalised suunad. Tuleb oodata ja aeg raha liikumiseks ilmub taas. Kuid kulud on soodsad eelmiste sissetulekute arvelt, need peavad praegu tõstma inimese taset. Seega on hea raha kulutada õppimisele või loomingule.
Suhetes on kõige olulisem praegu austus ja õiglus. See on aktiivne periood kõikide kontaktide arendamiseks. On aeg tegutseda ja ennast näidata, kogeda tugevaid emotsioone, mõnikord hoogu või isegi kirglikku armastust. Kuid ainult juhul, kui inimesed on valmis üksteist austama. Kõiki neid tugevaid emotsioone kogevad mõlemad inimesed võrdselt, seega ei tohiks olla survet ega alluvust, muidu ühisus laguneb.
Tervis sellel nädalal pole sugugi suvine. Inimene tunneb külma ja reageerib sellele teravamalt kui tavaliselt. See võib olla väsimusest, puhkus peaks aitama. Kui puhata ei õnnestu, väldi külma, tuuletõmbust, külma vett ja tuult. Praegu on parem soojad ilmad kui külm.
Uue nädala sünnipäevalised saavad kingituseks loogika ja nad suudavad oma raskusi lahendada kiiremini ja kergemini kui teised. Teed on pisut ohtlikud. Kui on võimalus paigal püsida, siis on parem olla paigal ja vältida pikemaid sõite. Tuleb olla ettevaatlik osata hinnata oma võimed, oskused ja mitte kiirustada.
Hoolimata kõigist katsumustest, mida nädal toob, on selles ka meeldivad hetked: võidud, juhuslikud kingitused, ootamatud sündmused. Need on väikesed üllatused, kuid parandavad tuju ja näitavad, et maailm on meie poolel. Saagi periood pole veel läbi, vaid alles algab. Kes praegu läbi kõigi raskuste pürgib, saab kindlasti hea saagi. See, kes praegu on valmis suhteid looma avatud silmadega, leiab armastuse ja sõpruse.
Täna esmaspäev. Võimalusel võta aega puhkamiseks ja lihtsalt hingamiseks, saab kergust eelolevaks nädalaks. See on helduse ja rahu päev, mida tuleb enda jaoks hoida: varsti peame taas ületama, kaevama, tassima ja saavutama. Üks puhkepäev, isegi kui see on esmaspäev, tuleb väga kasuks. Tööl õnnestub täna teha midagi olulist. Saab rahulikult, pisiasjade kallal töötada ilma suuremat pingutust. Suhted on samuti täielikus vaikuses. Inimesed justkui ei näe ega kuule teineteist. Ära proovi sundida suhete arengut: see tekitab tugevat vastumeelsust teises inimestes. Tervis võib nõrgeneda. Võib-olla sellepärast päev kutsubki puhkama: et hoiduda tervisekahjustustest. Haigused võivad olla ootamatud, enesetunne võib kiirelt muutuda. Püüa hoiduda ülekoormusest. See on helduse päev, mil on hea teha kingitusi või lihtsalt teistele abiks olla, midagi vastu ootamata.
Soovin sulle jõudu ja edu kõigis sinu ettevõtmistes, tervist, olgu sinu süda täis armastust ja headust. Naudi iga hetke ja leia ilu igapäevaelus, head meeleolu, armastust, valgust, raha, edu ja õnne!
Allikas: FB

Vaata ka:

Argo Tali

Lääne prefektuuri asub uuest aastast juhtima Argo Tali

Kolmapäeval, 18. septembril kiitis siseminister Lauri Läänemets heaks Argo Tali kandidatuuri asuda juhtima Lääne prefektuuri

iStock 1764507539

Ravimitega reisimine: miks tuleb ravimid kaasa võtta originaalpakendis?

Tänapäeval reisib üha rohkem inimesi välismaale – puhkusereisile,  tööasjus või muudel põhjustel ja tihti võetakse