Friday , 20 September 2024
watch g66fda0174 640

HOROSKOOP KÕIKIDELE TÄHEMÄRKIDELE 4.08.23

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Muutute nüüd enesekindlamaks ja suudate teha otsuseid ka iseseisvalt. Teile ei lähe korda segavad faktorid ja kadedad konkurendid. Vältige alkoholi!

Jäär

21. märts – 20. aprill

Teil võivad täna tekkida raskused keskendumisega, olete unistav ja oma mõtetesse süvenenud. Mõni oluline toimetus võib ununeda. Ettevaatust liikluses.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Hea aeg uuendusteks. Teie ideed võivad täna leida praktilise väljundi ja varjatud armusuhted avalikuks muutuda. Laske asjadel loomulikku rada minna.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Täna avaneb teile tõenäoliselt hea võimalus saada üle oma ebakindlusest ning ületada ennast. Kui te sellega tõepoolest hakkama saate, tunnete suurt kergendust.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Nüüd laabuvad kõige paremini eelkõige need asjad, millega teil juba varem algust tehtud. Vältige uute kohustuste juurde võtmist ning tühjade lubaduste andmist.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Kui olete tänaseks päevaks teinud konkreetseid plaane, siis peaksite igaks juhuks valmis olema takistusteks. Võimalik ebameeldiv kokkupuude sugulastega.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Nüüd aktiviseeruvad kõik energiaallikad ning soodne on tegeleda tervise parandamise ning enesevaatlusega. Samas võib tekkida probleeme lastega.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tunnete ebakindlust ja isegi abitust. Ootate teistelt julgustust, ilma milleta ei julge midagi otsustavat ette võtta. Püüdke ennast rohkem usaldada.

Ambur

23. november – 21. detsember

Tõenäoliselt oodatakse teilt täna pigem vaikivat nõusolekut, kui revolutsioonilist maailmaparandamist. Olge valmis kuulama teiste muresid.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Hea aeg ennast vaimselt arendada ja teha eneseanalüüsi, kuna suudate olla enda suhtes objektiivsem, kui tavaliselt ja ego nõudmised on väiksemad.

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Võimalik, et teie poole pöördutakse täna kontrollivas meeleolus. Olge valmis oma tegemistest aru andma kas ülemusele või vanematele inimestele.

Neitsi

23. august – 22. september

Olete täna tujukas meeleolus ning teistel inimestel on teile väga raske meele järele olla. Tajute maailma palju peenemal tasandil, kui tavaliselt.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja