Friday , 20 September 2024
Sotsiaalkindlustusamet

Sotsiaalkindlustusamet otsib naiste tugikeskuste teenuse pakkujaid

Sotsiaalkindlustusamet koostöös Riigi Tugiteenuste Keskusega kuulutas välja hanke naiste tugikeskuse teenuse pakkuja leidmiseks igasse Eesti maakonda. Hanke kogumaksumuseks on 1,07 miljonit eurot ja pakkumiste esitamise tähtaeg on 24. august 2023

“Sarnaselt varasema hankega on ka sel korral teenuse hind fikseeritud ning pakkumuste tegemisel hinnaga võistlemise aspekti ei ole. Meie jaoks on oluline, et pakkuja meeskond oleks kompetentne, teenused hästi korraldatud ning võimalikud tekkivad riskid maandatud,” selgitas Sotsiaalkindlustusameti naistevastase vägivalla ohvrite teenuste juht Liis Allmäe. Tema sõnul ei ole naiste tugikeskus enam ammu pelgalt koht, kus lähisuhtevägivalla all kannatav naine ja tema lapsed saavad ajutiselt turvaliselt majutuda, vaid palju enamat – see on tervikteenus, millega pakutakse naisele igakülgset professionaalset tuge turvalise ja iseseisva toimetuleku saavutamiseks. Allmäe sõnul on senised koostööpartnerid teinud head tööd ka naistevastase ja perevägivalla teemadel teadlikkuse tõstmisel nii piirkondlikul kui riiklikul tasandil.

Naiste tugikeskuse teenuse kogurahastus jääb sel korral käesoleva aastaga samale tasemel – 1,07 miljonit eurot – ent võrreldes kehtivate hankelepingutega on mõnevõrra muutunud selle jagunemine maakondade vahel, lähtudes muuhulgas senise lepinguperioodi jooksul vastavas maakonnas naiste tugikeskuse teenusele pöördunud naiste arvust.

Sarnaselt praegu kehtivate hankelepingutega kuulutatakse uus hange välja kolmeks aastaks, kaheaastase pikendamise võimalusega. Käimasolev hankeperiood on tõestanud, et pikemad lepingud tagavad stabiilsema teenuse osutamise ja parema koostöö võrgustikuliikmete vahel.

Võrreldes varasemaga, kui hankeid oli pea samapalju kui maakondi Eestis, on sel korral hanked jagatud viieks piirkonnaks: Harjumaa (hanke viitenumber 266684), Tartumaa (266687), Ida-Virumaa (266685), Pärnu- ja Saaremaa (266686) ning ülejäänud maakonnad (266688).

Riigihanke kuulutas välja Riigi Tugiteenuste Keskus ning pakkumiste esitamise tähtaeg on 24. august 2023. Riigihanke tingimused ja alusdokumendid leiab e-riigihangete keskkonnast riigihanked.riik.ee.

Lisainfo: press@sotsiaalkindlustusamet.ee

Allikas: Sotsiaalkindlustusamet

Vaata ka:

ingel

Ingli Sõnum – Reede, 20. september 2024

Armsad hingelised, täna on päev, mil inglid saadavad teile erilise kaitse ja juhatuse. Nad paluvad

Paeva sonum

Päeva Sõnum – Reede 20 september 2024

Üldine energia: Täna on uute alguste päev. Universum toetab muutusi ja annab sulle hoogu, et