Thursday , 19 September 2024
Alexis Varnum

Alexis Varnum: Kolmapäev 2.08 päeva sõnum.

Armsad sõbrad!
Hea oleks veidi puhata ja olla üksi, eriti kui meeleolu halveneb, sest sel juhul võivad inimesest välja tulla kõik tema varjatud jooned: ahnus, karedus, egoism… Paremini oleks end eraldada, ega näidata kellelegi oma sisemisi negatiivseid külgi: meeleolu möödub, kuid tüli, kui see juhtub, jätab pika jälje.
Tööl ja tegevuses tuleb täna olla ettevaatlik: inimest justkui sunnitakse tegema seda, mida ta ei taha ega plaani. Võib-olla seetõttu on puhkus ja eraldatus nii olulised, et mitte langeda inimliku kavaluse ohvriks ja mitte saada lisakoormust tööl.
Siiski, kui suhtlus toimub ja peamine, kui inimene suudab kontrollida oma emotsioone, siis saab ta palju teada. Sõnu võib sel päeval olla piisavalt, kui inimene puutub kokku ükskõik milliste inimestega. Paljud neist sõnadest võivad suurendada inimese tarkust, tema teadmisi või avada tema silmad vestluspartneri või suhete suhtes. Lihtsalt tuleb kuulata, mitte ise rääkida.
Tervises võivad märku anda kroonilised haigused, ehk see, mis inimesel juba olemas on, aga see pole tugev – lihtsalt meeldetuletus, et inimene ei unustaks enda eest hoolitsemist.
Täna päeval on hea käia poes, kaubanduskeskustes. Saad osta palju kasulikku. Näiteks sulle vajalike tööks esemeid. Saa maksimaalset rõõmu, mis sinu raha sulle võimaldab ja lubab sinu ratsionaalsus, samas ära kurvasta, et oled enda jaoks raha kulutanud. Selline risk on täna päeval olemas, seega teadlikult kuluta raha terve kuu on veel alles ees.
Soovin sulle ilusat päeva, head meeleolu, meeldivat. shoppamist, küllust, head tervist, valgust, armastust, edu, raha ja õnne!
Allikas: FB Alexis Varnum

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: Rikkaus Tõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis