Monday , 23 September 2024
Erakorralised uudised
Alexis Varnum

Alexis Varnum: Neljapäev 27.07 päeva sõnum.

Armsad sõbrad! Täna on palju tegemist, tööd, saab aktiivselt alustada uusi asju, suhelda inimestega. Hea on olla enda suhtes pisut rangem, aga oma eesmärkide suhtes sihikindel. Päev esitab suured nõudmised, sest sa suudad, saad saavutada head tulemused ja olla rõõmus enda üle!
Töö ja tegevusega on kõik selge: neid on palju, palju uusi ettevõtmisi, mida tuleb võtta käsile ja igal pool näidata maksimaalset panust enda töösse. Võid loobuda vaid asjadest, mis tekitavad segadust ja mis pole otseselt sinuga seotud. Ära võta endale liigset tööd või ülesandeid täitmiseks, muidu õhtuks oled liiga väsinud.
Suhtlemist on palju. Inimesed kingivad üksteisele inspiratsiooni, ideede kasvamiseks ja arenguks. Kõige edukam on sõbralik suhtlemine, see pole päris sõprus, see on pigem ühinemine ühiste eesmärkide nimel. Seosed perekonnas ja suguvõsas arenevad hästi, siin on samuti põhjust ühiseks kasvuks. Armusuhted tekib selge küsimus: – Mida me saame üksteisele anda?
Enesetunne on päris hea, kuid tähelepanu on endiselt keskendunud kõhule ja toitumisele, mis peaks olema mõõdukas ja ilma teravate maitseteta. Näiteks praetud toidu asemel on praegu keedetud palju parem. Väldi alkoholi: sellega on lihtne mürgitada ennast füüsiliselt ja moraalselt. Hoidu ka purjus inimestest, et mitte sattuda ebameeldivasse olukorda.
Iga tegevuses mõtle oma lõppeesmärkidele. Inimesel peab olema täht, mille poole ta püüdleb. Olema rangem enda suhtes ja julgem! Kes tahab võita ja saavutada edu, ei kahtle endas.
Soovin sulle toredat päeva, päikest, soojust, kergust, head tervist, meeldivat tuju, rahu, armastust, valgust, küllust, edu, raha ja õnne!
Allikas: FB:

Alexis Varnum

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pühapäev 22 september 2024

Jäär: Täna on hea päev füüsilise aktiivsuse jaoks. Kaaluge uue spordiala proovimist või lihtsalt jalutuskäiku

horoscope 2

Kellel tuleb tähemärkidest Pühapäev 22.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi! – Pühapäev 22 september 2024

Hea päev: Lõvi: Tänane päev toob sinule palju positiivset energiat. Oled inspireeritud ja valmis uusi