Friday , 20 September 2024
horoscope 2

Loe millisel 3 tähemärgil tuleb laupäev 22.07 hea või keeruline päev

Keeruline päev tuleb:

  1. Kaalud
  2. Jäär
  3. Skorpion

Loe ka: JUULIKUU 2023 HOROSKOOP

Hea päev tuleb:

  1. Kalad
  2. Sõnn
  3. Vähk

Horoskoop- Laupäev 22 juuli 2023

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Teie mõtted liiguvad täna eriti kiiresti. Raskendatud on konkreetsele asjale keskendumine. Samas lõbus seltskonnaelu pakub teile suurt rahuldust.

Loe ka: AUGUSTIKUU HOROSKOOP 2023

Jäär 21. märts – 20. aprill

Võtke aega perekonna jaoks. Esile tõusevad varjatud probleemid. Püüdke jääda ausaks ja ärge hakake midagi ilustama, nii on lihtsam leida lahendus.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Olete rahutus meeleolus ja soovite iga hinna eest teha midagi mässumeelset. Kuid jääge siiski mõistlikuks, sest hiljem võite täna tehtut kahetseda!

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Vältige pimesi usaldamist ja olge tähelepanelik nende suhtes, keda te väga hästi ei tunne. Hoidke oma isiklikul varal silm peal. Oht jääda varaste ohvriks.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Täna suureneb teie vastutustunne. Püüate korda luua ka seal, kus asi otseselt teisse ei puutu. Jõuate õigeaegselt oma asjadega ühele poole.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Näidake täna inimeste vastu oma tundeid välja. Vältige ka negatiivsete tunnete allasurumist, see võib teie tervisele lõppkokkuvõtteks palju halvem olla.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Teie enesetunne on täna üsna hea ning meeleolu rahulik. Mõjute oma kaaslastele rahustava ja inspireerivana. Võimalik, et teile puistatakse südant.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Teete täna kõiki tegevusi väga kirglikult. Püüate saavutada täiuslikkust, kuid arvestage, et teinekord teeb asja heaks just selle loomulik olek.

Ambur 23. november – 21. detsember

Loe ka: AUGUSTIKUU HOROSKOOP 2023

Tunnete soovi oma elustiili ja ümbritsevaid tingimusi muuta. Võimalik, et katkevad suhted tuttavatega. Kaldute riskiga seotud tegevustele.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Võimalik, et olete täna veidi hajevil. Oht kaotada asju, jääda hiljaks ja suhtlemisel rääkida üksteisest mööda. Samas võite saada geniaalseid ideid.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Täna on teil tavalisest raskem oma emotsioonidele vaba voli anda. Kipute ebameeldivaid tunded enese sisse suruma, kuid selle tagajärjel võite peavalu saada.

Neitsi 23. august – 22. september

Teil on kalduvus täna uskuda kergeusklikult asju, mida ei peaks uskuma. Oht langeda valeõpetuse ja manipulaatorite ohvriks. Hoiduge alkoholist.

 

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja