Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop- Reede 21 juuli 2023

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Täna valitseb oht petiste ohvriks langeda. Püüdke olla otsustav ja enesekindel. Hoidke meeles enda õigusi ning ärge laske teistel endale pähe astuda!

Loe ka: AUGUSTIKUU HOROSKOOP 2023

Jäär 21. märts – 20. aprill

Olete sädelev inimene ning teile on oluline, mis mulje endast teistele jätate. Tunnete ennast suurepäraselt laval esinedes. Oht olla liiga enesekeskne.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Kipute täna liiga palju minevikule mõtlema. Tekivad raskused praktilistele tegevustele keskendumisel ning oma emotsioonide taltsutamisel.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Täna peaksite olema ettevaatlik rahaasjades, lepingute sõlmimisel ning muude ametlike asjaajamistega. Soodne aeg on lõõgastavateks tegevusteks.

 Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Otsuste tegemisel peaksite täna kindlasti toetuma teadmistele ja faktidele. Ärge laske ennast oma emotsioonidel eksitada ja segadusse ajada.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Tänased planeediseisud annavad teile jõudu ning teotahet. Suudate ka teisi inimesi enda ümber innustada oma rõõmsameelsusega. Hea päev lastega tegelemiseks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Keeruliste planeedimõjudega päev. See annab vaimseid autasusid, kuid argielu tasandil võivad probleemid tekkida. Püüdke siiski rahu säilitada.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Olete täna optimistlikum, kui tavaliselt ning seetõttu suudate teha palju vajalikke pooleliolevaid asju ära. Ka pingelised suhted võivad nüüd laheneda.

Ambur 23. november – 21. detsember

Tõenäoliselt tuleb teie jaoks kiire ja teguderohke päev. Nüüd hakkavad liikuma ka need asjad, mis mõnda aega seisnud on. Füüsiline tervis on hea.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Täna võivad päevavalgele tulla asjad, mida olete varjata püüdnud. Võite sattuda ootamatult piinlikku olukorda. Ettevaatust rahaasjade ajamisel.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Tunnete suurt igatsust vabaneda oma igapäeva kohustustest ning teha midagi täiesti uut ja teistsugust. Hea päev reisimiseks ja pidutsemiseks.

Neitsi 23. august – 22. september

Vältige täna rutakaid otsuseid. Lükake võimalusel need pigem edasi ja tegelege asjadega, mis poolikuks jäänud. Hea aeg koduseks tegevuseks

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis