Friday , 20 September 2024
Alexis Varnum

Alexis Varnum: kolmapäev 17.07 päeva sõnum.

Armsad sõbrad! Päev soodustab kokkuvõtete tegemist ja tulemuste saavutamist. Selleks, et päeva saak oleks suurem, on vaja näidata tahtejõudu ja isegi teatavat visadust, ning meeles pidada oma eesmärke: millist saaki soovitakse saada. Nende tingimuste järgimisel saab inimene väga hea päevatulemuse.
Tööl ja tegevuses on praegu hea midagi lõpule viia. Parim on lõpule viia kõige olulisemad tööd ja aktiivselt puhata: minna tantsima, lõbutseda, korraldada piknik looduses, tegeleda spordiga, lihtsalt jalutada. Selline puhkus eemaldab teadvusest “kinnisidee” möödunud tööst ja vabastab tegevusega seotud mõtetest.
Suhted ei arene energiad veel on väga nõrgad. Avanevad võimalused suhtlemiseks ja tekib vastastikune huvi või arusaamine, et koostöö toob rohkem kasu kui üksildane tegevus, kuid liidu loomine veel ei toimu. Tundub, nagu suhete teel oleks takistusi, mis pole seotud konkreetsete inimestega. Tasub mitte kiirustada ja lihtsalt oodata.
Küll aga tervise osas tekib uus jõuvool. Kaob vana valu või endine halb enesetunne, ilmub energia liikumine, mida täna kindlasti tuleb kasutada, muidu see jääb kehasse kinni. Seega on tantsud, sport, jalutuskäigud head mitte ainult tööst puhkamiseks.
Täna on hea suhelda lastega, loomadega ja taimedega. Mida rohkem me neile enda hoolitsust anname, seda rohkem positiivset energiat vastu saame. Päeva jooksul võivad olla ka head seiklused (seal, kus on reisid, on ka seiklused) need viitavad lähitulevikus suurtele muutustele elus.
Soovin sulle imelist päeva, sinu unistuste täitmist, head meeleolu, rõõmu, armastust, tervist, küllust, valgust, edu, raha ja õnne!
Allikas. Facebook Alexis Varnum

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja