Thursday , 19 September 2024
brooke cagle 7B1rvl0pCHs unsplash

Mis on suhtekriis

Suhtekriis on raske aeg, kuid see ei pea olema suhte lõpp. Kui mõlemad partnerid on valmis töötama, on võimalik kriisist üle saada ja suhte tugevamana välja tulla.

Siin on mõned näpunäited, kuidas suhtekriisi üle elada:

  • Rääkige omavahel. Suhtekriisi lahendamiseks on oluline omavahel rääkida. Rääkige sellest, mida te mõlemad tunnete, mida te vajate ja mida te suhtest ootate.
  • Kuulake teineteist. Oluline on kuulata oma partnerit ilma hinnanguteta. Püüdke mõista, kust ta tuleb ja mida ta tunneb.
  • Olge kannatlikud. Suhtekriisist ülesaamine võtab aega. Olge oma partneri ja ka iseenda suhtes kannatlik.
  • Otsige professionaalset abi. Kui te ei suuda suhtekriisist omal jõul üle saada, võib olla kasulik pöörduda professionaalse abi poole. Terapeut võib aidata teil ja teie partneril suhelda, oma tundeid mõista ja konflikte lahendada.

Pidage meeles, et te ei ole üksi. Suhtekriisid on tavalised ja neid saab ületada. Kui olete valmis töötama, on võimalik suhte kriisist üle saada ja suhte tugevamana välja tulla.

Vaata ka:

minuaeg.com uudised

Eesti ja Läti välisministeeriumite juhtkondade strateegilisel seminari fookuses olid ühised välispoliitilised eesmärgid

17.–18. septembril osalesid välisminister Margus Tsahkna ning välisministeeriumi kantsler Jonatan Vseviov Eesti ja Läti välisministeeriumite

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Tallinna ringtee E265 ITS projekt valmib tervikuna 2024. aasta lõpuks

Käesoleva aasta detsembris lõppeb viis aastat kestnud E265 ITS projekt, mille raames paigaldas Transpordiamet TENT-võrgus (Euroopa