Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Laupäev 15 juuli 2023

Jäär 21. märts – 20. aprill

Täna on soodne päev investeeringuteks ja plaanide paikapanemiseks. Suudate mõelda ratsionaalselt ent samas jääte loominguliseks. Eesmärkide täitumise aeg.

Loe ka: JUULIKUU 2023 HOROSKOOP

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Teile läheb täna tavalisest rohkem korda see, mida teised arvavad teie saavutustest. Püüate iga hinna eest kiitust ja tunnustust välja meelitada.

Kaksikud  21. mai – 21. juuni

Tõenäoliselt tuleb teie jaoks kiire ja teguderohke päev. Nüüd hakkavad liikuma ka need asjad, mis mõnda aega seisnud on. Füüsiline tervis on hea.

Vähk  22. juuni – 22. juuli

Vanad struktuurid haihtuvad ning uute moodustamine sõltub teie aususest ja soovist muutustega kaasa minna. Püüdke hinnata olukorda realistlikult.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Teie jaoks on motiveeriv intellektuaalsuse arendamine. Soodne aeg käia erinevatel kursustel, õppida keeli, reisida ja inimestega suhelda.

Neitsi 23. august – 22. september

Võimalik, et teiega otsitakse täna rohkem, kui tavaliselt kontakti. Muutute inimestele ligitõmbavaks just tänu oma lihtsusele ning optimismile.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Olete nüüd tavalisest avatum kõikvõimalike inimsuhete arendamise suhtes. Proovite minna sügavuti ning mõistate oma kaaslast juba poolelt sõnalt.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Tänast päeva iseloomustavad lünklik mõttelaad, kergemeelsus ja tuulepäisus. Olge ettevaatlik oma isikliku varaga, oht varaste ohvriks saada.

Ambur 23. november – 21. detsember

Juhul, kui olete kõrvale pannud raha, siis täna on hea päev selle investeerimiseks. Olete praktiline ja piisavalt mõistlik, et teha tähtsaid otsuseid.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Loe ka: JUULIKUU 2023 HOROSKOOP

Võimalik, et tunnete ennast täna tasakaalutuna ning ärritute pisiasjade peale, mis tuleneb sisemisest ebakindlusest. Olete emotsionaalselt liiga mõjutatav.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et saate täna ootamatult suure tähelepanu ning tunnustuse osaliseks. Hea aeg näidata enda paremaid külgi. Võimalik, et teisse armutakse.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Äratate teistes sümpaatiat ja olete tõenäoliselt valmis küllaltki kaugele minema, et austuse osaliseks saada ning head muljet jätta. Vältige laene.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos