Thursday , 19 September 2024
andras vas Bd7gNnWJBkU unsplash

Jõgevamaal soovis meesterahvas soov.ee lehelt osta traktori, aga jäi traktorist ja rahast ilma.

Kelmus

12. juulil pöördus politseisse 38-aastane mees, kes tahtis soov.ee müügikeskkonnast osta traktorit hinnaga 3999 eurot. Ostja võttis müüjaga ühendust ning lepiti kokku, et ta kannab ettemaksuna 499 eurot ning läheb traktorile järgi. Hiljem müüja enam mehe kõnedele ja sõnumitele ei vastanud. Ostja ei ole traktorit kätte saanud ja samuti pole müüja talle raha tagasi kandnud

Lõuna prefektuuri ööpäevainfo 

 

Jõgevamaa

 

Kelmus

  1. juulil pöördus politseisse 38-aastane mees, kes tahtis soov.ee müügikeskkonnast osta traktorit hinnaga 3999 eurot. Ostja võttis müüjaga ühendust ning lepiti kokku, et ta kannab ettemaksuna 499 eurot ning läheb traktorile järgi. Hiljem müüja enam mehe kõnedele ja sõnumitele ei vastanud. Ostja ei ole traktorit kätte saanud ja samuti pole müüja talle raha tagasi kandnud.

 

Kehaline väärkohtlemine

  1. juulil teatati politseile, et Põltsamaa vallas lõi 28-aastane mees oma 41-aastast elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Tartumaa

 

Vargused

  1. juulil teatati politseile, et Tartu linnas Jaama tänaval asuva maja hoovis asuvast rattahoidikust on varastatud lukustamata elektrijalgratas RadRunner. Vargusega tekitatud kahju on 1200 eurot.

 

  1. juulil teatati politseile, et Elva vallas on maja hoovist varastatud jalgratas Scott Scale 965. Vargusega tekitatud kahju on 1400 eurot.

 

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos