Friday , 20 September 2024
Alexis Varnum

Alexis Varnum, päeva sõnum neljapäev 13 juuli 2023

Armsad sõbrad! Rahu, ainult rahu! Väike mantra terveks tänaseks. Nagu eelneval päeval täna samuti kõige rohkem tahaks ennast aeglustuda ja lihtsalt maailma vaadata.
Kuid maailm tahab inimeselt midagi muud: tuleb palju teha ja kõikjale jõuda. Kui suudad kaoses säilitada sisemine rahulikkus võid enda üle rõõmustada.
Veel parem oleks leida päeva jooksul aega maailma vaatlemiseks, et mõistus üle kuumeneks koormusest. Siiski töö ja kohustused sellel päeval rõõmustavad rohkem kui kurvastavad.
Kui pisut pingutada, saab inimene lahendada mingit vajaliku töö või äriasja. Kuigi alguses võib tunduda, et päev on liiga väsitav saab selle lõpus rõõmustada.
Suhted on olulised. Kui inimestel puuduvad tõsiseid teemasid vestluseks, siis suhtlemine ei toimu. Inimesed lahendavad suuri küsimusi koos ja omavahel.
Palju tõusetub koduga seotud küsimusi ja peamiseks teemaks on suhtlemine ja suhted sugulastega või täna otsid pikaajalisi partnereid.
Hoolimata aeglustumise vajadusest on päev tervise seisukohast närviline ja rahutu.
Tekkib soov kiirustada, liikuda, lihtsalt mitte paigal püsida, kogu aeg tõmbled ja sebid. Just seetõttu on oluline leida aeglustumise hetk, et rahutus ei muutuks agressiivsuseks iseenda või teiste vastu.
Kui elus on asjaolud, mida soovid muuta ja seda teha on sinu võimus, siis see päev on hea, et seda muuta.
Väljuda olukordadest mis koormavad, vaielda vastu kellegi poolt loodud tingimustele, püüda muuta ümbritsevat maailma läbi enda ja samas säilita rahu igas olukorras!
Soovin sulle jõudu, energiat, valgust, tarkust, küllust, armastust, edu, raha ja õnne!
Allikas: Facebook Alexis Varnum

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Sarajevos avati esimene Eesti aukonsulaat

Sel nädalal avati Bosnia ja Hertsegovina pealinnas Sarajevos Eesti aukonsulaat. Eesti aukonsuliks Sarajevos nimetati Bosnia

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused kahe erikomisjoni koosseisus

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni koosseisus. Korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt