Monday , 23 September 2024
Erakorralised uudised
eestloto

Nüüdsest saab kiirloteriisid mängida ka veebis!

Alates 10.juulist on Eesti Loto veebilehel võimalik mängida e-kiirloteriisid – mängulisi uusi veebipõhiseid lotomänge, kus võit selgub kohe ning mille võidud kantakse võidu hetkel koheselt mängukonto e-rahakotti.

Eesti Loto juhi Riina Roosipuu sõnul on Eesti Loto eesmärgiks pakkuda oma mängijatele lisaks arvloteriidele ja klassikalistele, paberil kiirloteriidele täiendavat võimalust loteriimängudes osalemiseks. „E-kiirloteriide puhul selgub võit sarnaselt tavalise kiirloteriiga kohe peale mängimist, aga mängida võid igal hetkel, ükskõik kus sa ka viibid ning võidu saab kohe kätte. E-kiirloteriid on paljudes riikides väga populaarsed ja pakuvad kindlasti ka Eesti mängijatele huvi.“ lisas Roosipuu.

E-kiirloteriid on oma olemuselt samalaadsed tooted populaarsete kraabitavate kiirloteriidega – võitude arv on tiraažis ette määratud, võidufond on 58% kuni 62%, võidab keskmiselt iga kolmas pilet. Mänguväljade kraapimise asemel selgub võit erinevate animeeritud mänguliste tegevuste käigus. Muudest turul pakutavatest hasartmängudest eristab neid mängimise lihtsus ja oluliselt madalam hasartsuse tase.
Lisaks vastustundlikule mängude disainile pakub Eesti Loto internetis mängimiseks turvalist mängukeskkonda. Mängija saab endale ise seada igakuised limiidid nii ostude kui kaotuste ohjamiseks. Tasudes mängides e-rahakotist ei teki olukorda, kus kulutati märkamatult plaanitust rohkem.

Senistest, kauplustes müüdavatest piletitest saab e-kiirloteriina mängida Kullapada, lisaks on esialgu valikus kaks ainult veebis mängitavat kiirloteriid: Sürpriis ja Kaevur Mati. Uusi mänge või nende versiooniuuendusi hakkab lisanduma igakuiselt. E-kiirloteriisid saab mugavalt mängida nii mobiilis kui arvutis, kõiki mänge saab proovida ka tasuta. Piletite hinnad ja peavõitude suurused on samalaadsed pabertoodetega – 1-3 eurose panusega võib võita 6000 – 30 000 eurot.

Eesti Loto e-kiirloto mängud on loonud prantsuse ettevõte FDJ Gaming Solution (https://www.fdj-gaming-solutions.com/), mis on Prantsusmaa rahvusloterii FDJ (Française des Jeux) sõsarettevõte ja Euroopas suuruselt teine loteriiteenuseid pakkuv kontsern.

AS Eesti Loto on 100% riigi omanduses olev ettevõte, mille eesmärgiks on pakkuda turvalist ja usaldusväärset meelelahutust kooskõlas vastutustundliku mängimise põhimõtetega. Eesti Loto erinevaid arvlotomänge – Bingo loto, Eurojackpot, Vikinglotto, Keno, Jokker – ning kiirlotot mängib aastas üle 400 000 inimese.

Igalt lotopiletilt tasub Eesti Loto 18% hasartmängumaksu Eesti ühiskonna hüvanguks. 2022. aastal tasus Eesti Loto hasartmängumaksuna riigile kokku 16 miljonit eurot, millest 47,8% läks Eesti Kultuurkapitalile ja ülejäänu muude valdkondade toetuseks. Võitudena maksis Eesti Loto eelmisel aastal lotomängijatele üle 35,6 miljoni euro.

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pühapäev 22 september 2024

Jäär: Täna on hea päev füüsilise aktiivsuse jaoks. Kaaluge uue spordiala proovimist või lihtsalt jalutuskäiku

horoscope 2

Kellel tuleb tähemärkidest Pühapäev 22.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi! – Pühapäev 22 september 2024

Hea päev: Lõvi: Tänane päev toob sinule palju positiivset energiat. Oled inspireeritud ja valmis uusi