Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Kolmapäev 12 juuli 2023

Jäär 21. märts – 20. aprill

Püüdke täna pöörata tähelepanu sellele, mida ja kellele te räägite. Pidage meeles, et igaühte ei saa usaldada. Hea päev kodu kaunistamiseks.

Loe ka: Nädala horoskoop – 10.07 – 16.07.2023

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Kui teil tuleb täna tegeleda väga paljude asjadega korraga, siis püüdke neid kohustusi jagada. Suudate ennast teistele kerge vaevaga arusaadavaks teha.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Teile läheb täna tavalisest rohkem korda teiste inimeste arvamus. Pöörate suuremat tähelepanu oma välimusele ja riietusele. Hea aeg trenni alustamiseks.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Võimalik, et olete täna oma kaaslaste suhtes vastutulelikum, kui tavaliselt. Kuid vaadake ette, et teid ära ei kasutataks. Jääge endale kindlaks.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Tänased sündmused võivad teie harjumuspärase päevaplaani segi lüüa. Olge valmis ootamatusteks ning muutke ennast elu suhtes dünaamilisemaks.

Neitsi 23. august – 22. september

Olete täna leidlik ning suudate oma isikupäraga ka paljusid teisi inimesi inspireerida. Võimalik, et saate tänu mõnele tuttavale oma silmaringi laiendada.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Pääsete kergesti teiste inimestega samale lainepikkusele ja leiate vaistlikult õiged sõbrad. Hea aeg uute suhete loomiseks nii tööasjus kui eraelus.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Olete täna tavalisest reserveeritum ja kinnisem. Võimalik, et tunnete piinlikkust asjade pärast, mis tegelikult teid ei puudutagi. Püüdke olla vabam!

Ambur 23. november – 21. detsember

Loe ka: Nädala horoskoop – 10.07 – 16.07.2023

Kipute täna liiga kergekäeliselt inimesi usaldama ning neile lootma. Võite aga pettuda, kui näete, et te polegi kellegi jaoks nii tähtis, kui lootsite.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Võimalik, et satute täna olukorda, kus peate valima kas olla teistest erinev, või siis väike osake teiste seas. Talitage oma sisemise soovi järgi.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Kipute täna inimestega tavalisest kergemini tülli minema. Mõjute ambitsioonika ning veidi ülbena isegi siis, kui te sisemiselt seda pole.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Nüüd on hea aeg teha oma elus muudatusi ja uuendusi. Inspiratsiooni peaks jätkuma mitme uue ettevõtmise kavandamiseks. Eelkõige toimib see kunsti vallas.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos