Thursday , 19 September 2024
european g41109bce6 1280

TOP 5 kohta, mida külastatakse Eestis kõige rohkem

  1. Tallinn: Eesti pealinn pakub mitmekesist kultuuri- ja ajalookeskkonda. Külasta Vanalinna, kus saad imetleda kauneid keskaegseid hooneid, vaadata suurepäraseid vaateid Toompeale ja külastada kuulsaid vaatamisväärsusi nagu Toomkirik ja Aleksander Nevski katedraal. Samuti on palju häid restorane, kohvikuid ja poode, kus saad nautida kohalikku toitu ja kultuuri.
  2. Pärnu: Eestis asuv kuurortlinn Pärnu on suvel suurepärane sihtkoht. Seal on kaunis liivarand, promenaad, spaad ja palju vabaõhutegevusi. Lisaks on Pärnus hulgaliselt hubaseid kohvikuid ja restorane ning suvel toimuvad mitmed festivalid ja kontserdid.
  3. Saaremaa: Saaremaa on suurim saar Eestis ja sellel on palju avastamisväärtusi. Külasta Kuressaare linnust, kus saad tutvuda saare ajalooga, ja nautida kaunite rannikualade ilu. Saaremaal on ka mitmeid spaasid, kus saab lõõgastuda ning nautida mereäärset loodust.
  4. Lahemaa rahvuspark: Kui armastad loodust, siis on Lahemaa rahvuspark suurepärane koht matkamiseks ja looduse avastamiseks. Seal on mitmeid matkaradasid, metsi, järvi ja kauneid rannikuala. Rahvuspargis asuvad ka mitmed ajaloolised mõisad, mida tasub külastada.
  5. Tartu: Eesti teine suurim linn Tartu on ülikoolilinn, kus on palju kultuuri- ja haridusasutusi. Külasta Tartu Ülikooli peahoone, Toomemäge ja Emajõge. Linna tänavatel on palju hubaseid kohvikuid, restorane ja muuseume, kus saad sukelduda Eesti ajalukku ja kultuuri.

 

UURI HUVITAVAID ARTIKLEID SIIT: https://minuaeg.com/huvitavat/

Vaata ka:

minuaeg.com uudised

Eesti ja Läti välisministeeriumite juhtkondade strateegilisel seminari fookuses olid ühised välispoliitilised eesmärgid

17.–18. septembril osalesid välisminister Margus Tsahkna ning välisministeeriumi kantsler Jonatan Vseviov Eesti ja Läti välisministeeriumite

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Tallinna ringtee E265 ITS projekt valmib tervikuna 2024. aasta lõpuks

Käesoleva aasta detsembris lõppeb viis aastat kestnud E265 ITS projekt, mille raames paigaldas Transpordiamet TENT-võrgus (Euroopa