Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Teisipäev 11 juuli 2023

Jäär 21. märts – 20. aprill

Kipute täna olema valel ajal vales kohas ning seetõttu võite kuulda midagi sellist, mis tegelikult teie kõrvadele polnud mõeldud. Varguste oht.

Loe ka: Nädala horoskoop: 10.07 – 16.07.2023

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Olge täna hoolikas oma käitumise suhtes. Võite mõne hooletult pillatud sõnaga kellelegi tahtmatult suuri kannatusi valmistada. Olge taktitundelisem!

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Teil võib täna raskusi tekkida oma üle ääre voolavate emotsioonide taltsutamisega. Teie meeleolu kõigub rohkem, kui tavaliselt. Probleemid suhetes.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Olete täna heas vormis. Tervis on hea ning tunete soovi oma energiat ka kuidagi füüsiliselt rakendada. Hea päev treeningu alustamiseks ja dieediks.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Tunnetate, et vajate oma kommete muutusi. Kuid see ei ole parim aeg radikaalseteks muutusteks. Pöörake tähelepanu seesmistele muutustele.

Neitsi 23. august – 22. september

Täna on väga hea päev armuasjade ajamiseks. Kui olete siiani oma tundeid varjanud, siis nüüd võiksite kindlasti teha konkreetseid samme!

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Tänane päev võib tuua teile pettasaamist, asjade kaotamist või segadusi suhetes teiste inimestega. Täna ei tasu sõlmida kokkuleppeid ega anda lubadusi.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Tugevate energiatega päev. Teie otsekohesus ja energilisus on teistele võib-olla rasked taluda, kuid sellegipoolest te ei peaks ennast vaos hoidma.

Ambur 23. november – 21. detsember

Peamised probleemid täna võivad tekkida sellest, kui hakkate teisi kamandama ja püüate iga hinna eest oma ideid peale suruda. Keskenduge enese arengule!

Loe ka: Nädala horoskoop: 10.07 – 16.07.2023

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Tänane päev toob teile uudishimu kõikvõimalike varjatud teemade vastu. Püüate tungida eelkõige asjade sisuni ja ei rahuldu pealiskaudsusega.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Päev täis ahvatlusi ja lõkse. Nüüd pannakse teid tõeliselt proovile, hea võimalus testida oma vastupanuvõimet. Peaksite olema ettevaatlik võõrastega.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Täna on päev, mil vabanete vanadest probleemidest ja hirmudest ning julgete vaadata otsa lahendamist vajavatele asjadele. Kõik laabub plaanipäraselt.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos