Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Esmaspäev 10 juuli 2023

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et satute täna armukadedusskandaali keskele ise selles rolli omamata. Peate nägema tahtmatult teiste tülitsemist ja olema vahekohtunikuks.

Loe ka: Nädala horoskoop – 10.07 – 16.07.2023

Jäär 21. märts – 20. aprill

Täna võivad aset leida juhtumid, mis on ekstreemsed, kuid lõppevad siiski õnnelikult. Vältige liigset hulljulgust ja arvestage endast nõrgematega.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Täna võib teil tekkida konflikt inimestega, kes mingil moel teie üle võimu omavad. Teil on tavalisest raskem aktsepteerida oma alluvust.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Seesmised impulsid võivad omada lammutavat efekti või põhjustada tasakaalustamatust. Tunnetate, et kaaslased ei mõista teid nii, nagu tahaksite.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Tänased meeleolud kipuvad olema kõike muud, kui töised. Võimalik, et unustate mõne lubaduse, mille lähiajal andnud olete. Vältige liigset pealiskaudsust.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Nüüd kerkivad taas esile rahaprobleemid. Võimalik, et mõni inimene ei pea kinni kokkuleppest. Võivad tekkida segadused paberimajanduses.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Võimalik, et saate täna kellegi ebasiira käitumise pärast haiget või tunnete lihtsalt pettumust. Hakkate seetõttu inimestes just ausust hindama.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Tänased planeediseisud muudavad teid julgemaks aga ka halastamatumaks nende suhtes, kes nõrgad või saamatud. Raskused diplomaatiliste suhete arendamisel.

Ambur 23. november – 21. detsember

Olete täna vastuvõtlikum ja tundlikum, kui tavaliselt. Päev pole sobilik aktiivseks suhtlemiseks ning tähtsate otsuste vastuvõtmiseks. Puhake!

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Püüdke täna oma silmad lahti hoida, ärge usaldage liiga kergekäeliselt võõraid inimesi. Nüüd on oht langeda valeõpetuse või taskuvaraste ohvriks.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Täna olge valmis muudatusteks ja samas ka vanadest asjadest loobumiseks. Võimalik, et kohtute uute inimestega ning võõrandute vanadest tuttavatest.

Neitsi

23. august – 22. september

Täna valitsevad loomingulised ja emotsionaalsed mõjud. Kasutage oma potentsiaale ja olge aktiivne. Hea aeg loominguliseks eneseväljenduseks.

Vaata ka:

euro

71-aastane naisterahvas kaotas netikelmidele väga suure summa raha

Ida prefektuuri ööpäevainfo Ida-Virumaa Politseisse pöördus 71-aastane naine, kes sai telefonikõne, milles väideti, et tema

ark

Tänasest on kasutusel uued B-kategooria teooriaeksami küsimused

Transpordiamet uuendas ja kaasajastas liiklusteooriaeksami küsimusi. Kui rasketehnika teooriaeksamitel on uued küsimused kasutusel juba 12.