Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Reede 7 juuli 2023

Jäär 21. märts – 20. aprill

Kergete ja meeldivate meeleoludega päev. Tänased suhted inimestega toovad teie ellu armastust ja heatahtlikkust. Hea aeg kodu kaunistamiseks.

Loe ka: TAROSKOOP JUULIKUUKS 2023: Armastus, töö ja tervis.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Hea aeg parandada minevikus tehtud vigu ja teha tegemata jäänud asju. Tõenäoliselt mõjute täna üsna tähelepandamatuna. Sellest tuleb teile aga pigem kasu.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Võite täna saavutada häid tulemusi eelkõige siis, kui olete valmis kompromisse tegema. Võimalik, et peate võtma täna juhi rolli ja olema teistele eeskujuks.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Olete täna suurejoonelisem ja avatum, kui tavaliselt. Kutsute omale meelsasti inimesi külla ning korraldate neile lahke ja küllusliku vastuvõtu.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Otsite täna eriti intensiivselt ja kirglikult mugavusi ja luksust. Olete romantilistel lainetel ning püüate leida omale kaaslast, kellega elu nautida.

Neitsi 23. august – 22. september

Täna tõmbab teid seiklusterohke ning vaheldusrikas elu. Olete püsimatum, kui tavaliselt, mistõttu on teil raske keskenduda konkreetsele tegevusele.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Olge valmis ebameeldivateks üllatusteks. Tänased plaanid kipuvad sujuma hoopis teisiti, kui ootasite, kuid lõppkokkuvõttes tuleb see kõik kasuks.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Kipute täna omale illusioone tekitama. Võimalik, et hakkate seda, kellesse armunud olete, idealiseerima ning muutute teiste suhtes hoolimatuks.

Ambur 23. november – 21. detsember

Loe ka: TAROSKOOP JUULIKUUKS 2023: Armastus, töö ja tervis.

Avastate täna meeldivaks üllatuseks, et teie sõnu võetakse tõsiselt ning teie mõtetega arvestatakse rohkem, kui tavaliselt. Hea päev läbirääkimisteks.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Täna olete kõrgendatud ning optimistlikus meeleolus. Kuid püüdke vältida ülemäärast muretust ja lodevust. Hea päev seltskonnaeluks ja puhkamiseks.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Teie meeleolu kipub täna olema unistav ning teie väljenduslaad ebamäärane. Kõikuvad tujud muudavad suhtlemise raskeks, samas on hea aeg loomiseks.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Suudate end nüüd kaine ja loogilise mõistuse abil rohkem ületada, kui tavaliselt. Täna sujuvad eelkõige need tegevused, kus vaja ratsionaalset mõistust.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos