Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
Alexis Varnum

Alexis Varnum: Päevasõnum , teisipäev 4 juuli 2023

Kui saad puhata, on parem puhata. Täna on võimalikud vead, mis on põhjustatud paanikast, kiirustamisest, soovist kõike jõuda ja üldse olla parem kui sa oled. See ei õnnestu. Kõigi katsete kaudu kumavad läbi väsimus liiga eredast olnud Täiskuust, närvilisus, kahtlused, ebakindlus või teadmatus. Mida rahulikum, seda parem. Mõnikord nõuab maailm küünla vaatlemist, mitte jooksmist päikesejänese järel. Töös ja asjades on palju juhuslikke momente. Just seetõttu on oluline rahulikkus ja arusaamine, et mitte kõigi küsimustega ei saa kohe, kiiresti ja lihtsalt hakkama. Päev ei nõua olla tippude tipp: mõnikord piisab sellest, kui midagi niisama teha, ja mõnikord võib isegi edasi lükata, et oleks aega mõelda.
Suhted jäävad seisma ja hea, kui inimene ei püüa kellegagi suhelda, eriti kui ta ei taha suhelda inimestega kes on ebameeldiv, kellega tavaliselt on raske, see võtab täna palju energiat. Võimaluse korral selliste inimeste eest oleks parem hoiduda. Kuid lähedaste ja armastatud inimestega suhtlemine võib olla samuti keeruline: inimesed ei leia üksteise mõistmist, ei suuda üksteisele oma mõtteid edastada. Soovitus on endiselt sama: mõnikord on parem puhata.
Tervis on keskmiselt hea. Võib tekkida suurem isu, seega kui hoolid oma figuurist, jälgi hoolikalt iga tükki, mis tahad suhu pista. Kui liigse söömise küsimus ei häiri, siis pole vaja end peaaegu piirata, välja arvatud liha söömisega ei tasu liialdada. Pannkoogid, mesi, pähklid, puuviljad, marjad… suurepärane dieet hea enesetunde jaoks.
See on Sugupuu päev. Uue tsükli algus. See on ainus suhtlus ja peamised asjad seotud sugupuuga, mis täna õnnestuvad kergesti, et luua tugev alus inimese arenguks ja tema liikumiseks Sugupuu toetusega oma selja taga.
Soovin Sulle head päeva, päikest, kaunist suve jätku, rõõmu, head tervist, rahu, armastust, edu, raha ja õnne!

Allikas. FB:

Alexis Varnum

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused kahe erikomisjoni koosseisus

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni koosseisus. Korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt

MG 5770 850x560 1

Riik kaotab töötutoetuse: Uus töötushüvitiste süsteem toob muutused

Valitsus kiitis neljapäeval heaks majandus- ja tööstusministri ettepaneku töötushüvitiste süsteemi muutmiseks, mille eesmärk on lihtsustada