Thursday , 19 September 2024
horoscope 2

Loe millisel 3 tähemärgil tuleb teisipäev 4.07 hea või keeruline päev

Keeruline päev tuleb: 

1. Veevalaja
2. Skorpoin

3.Jäär

Loe ka: Horoskoop- eisipäev 4 juuli

Hea päevtuleb:

  1. Kaalud
    2. Kaljukits
    3. Sõnn

Horoskoop – Teisipäev 4 juuli

Jäär 21. märts – 20. aprill

Tänane päev võib teile tuua üllatusi. Näiteks kohtute inimesega, kes teid väga austab ehkki tegelikult teid ei tunne. Võite saada häid pakkumisi.

Loe ka. Nädala horoskoop – 3.-9. juuli 2023

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Täna on hea päev tegeleda kõige uue ja loomingulisega. Saate inspiratsiooni veidi ekstreemsetest olukordadest või võõrastest kultuuridest.

Kaksikud21. mai – 21. juuni

Olete täna tavalisest julgem ja kompleksivabam. See parandab ka teie füüsilist tervist tunduvalt. Stress ja väsimus kaovad ning südamesse saabub rahulolu.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Võimalik, et puutute täna kokku inimesega, kes püüab teile jätta muljet, nagu ta oleks teie sõber, kuid tegelikult hakkab peagi teiega manipuleerima.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Täna võib juhtuda, et puutute kokku tehnikaga seotud probleemidega. Asjad, mis seni töötasid halvasti, lähevad nüüd päris katki. Otsige kvaliteeti!

Neitsi 23. august – 22. september

Tänased energiad sunnivad teid tahestahtmatult ennast proovile panema ning teistega võimu pärast võitlema. Kuid ärge siiski ka üle pingutage!

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Olete täna vaidlushimuline ning ootate, et saaksite kedagi väitluses seljatada. Püüdke olla rahulikum ning otsige uut huvitavat informatsiooni.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Kipute täna veidi endassetõmbunud ja nukker olema. Nostalgilised meeleolud viivad teid minevikumeenutuste juurde. Vältige rahvarohkeid paiku.

Ambur 23. november – 21. detsember

Ärge usaldage täna oma isiklikke asju kellegi teise hoolde. Inimesed võivad teid tahtmatult alt vedada ning unustada teie jaoks ülitähtsad asjad hoopis ära.

Loe ka. Nädala horoskoop – 3.-9. juuli 2023

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Teil on täna kalduvus üle pingutada. Vältige ületöötamist ning söögi ja joogiga liialdamist. Leidke võimalus lõõgastumiseks või sõpradega suhtlemiseks.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Tänane energia on nii tugev, et võtab pea pööritama. Ärielus on see halb päev, põhjustab laiskust, teid on kerge mõjutada. Võtke maailma sellisena nagu see on.

Kalad19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et peate täna ootamatult oma rahakotti kergendama. Olge tähelepanelikum oma isiklike esemetega ning püüdke jälgida, mis teie ümber toimub.

 

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos