Friday , 20 September 2024
Alexis Varnum

Alexis Varnum: Täiskuu on säravate energiate välk, mis kujunevad järgmise nädala jooksul…

Täiskuu on säravate energiate välk, mis kujunevad järgmise nädala jooksul millekski tähendusrikkaks, vabastades inimese, nagu lonks vett ja õhku pärast pikka suvekuivust. Vihm peseb tolmu ja Täiskuu hävitab vanad programmid. Pärast säravat algust näeb nädal välja rahulik ja isegi liiga vaikne, kuid selles vaikuses ilmneb kõik, mida Kuu toob: realiseeruvad karmalised ülesanded, mis kaua küpsenud, avanevad võimalused edasi liikuda, kus varem oli takistus, õnn lisandub neile, kes suudavad keerulises olukorras end kokku võtta ja jätkata oma teed.
Töös ja asjades toimub tegevuse muutumise periood, ka teistes toimub valdkondades uuendus. Eelkõige uue asja alustamiseks tuleb ette valmistada vundament või luua vähemalt vajalikud tingimused tööks. Sellel nädalal on väga palju kodutööd, ehk seal kus inimene praegu elab, mis tähendab, et inimene peab midagi kodus tegema, mis on nagu tõuge saavutustele tööalal. Tööedu sõltub loodud korrast töökohal. Täpsus, kannatlikkus ja kord on selle nädala peamised töömõisted.
Rahaasjades toimuvad muutused: inimesel tekib võimalus end näidata ja teenida märkimisväärset kasumit, saada preemiat või palgatõusu. Võtmesõna on “enda näitamine”. Kui inimene midagi ei tee, ei näita oma tööd, ei paku ideid juhtkonnale ega uusi tooteid ja teenuseid klientidele, siis on raske loota kasumile: raha ei tule lihtsalt niisama. Kuid kulutused peaksid praegu olema minimaalsed. Praegu inimene nagu vares haarab kõik, mis sädeleb ja ei mõtle milleks seda vaja on. Tulemuseks on hunnik tarbetuid asju ja raha pole.
Suhted toovad nädalaga teadmisi ja õpetust, mis tähendab teatud distantsi tekkimist inimeste vahel. Paljud suhted selginevad, kinnitatakse teadaolevat, saab teha lõpliku otsuse või veenduda, et eelmised otsused olid õiged. Paljudel juhtudel on vaja luua piire, kui tuleb määratleda oma positsioon, suhtumine iseendasse ja teistesse. Tekib selge arusaam, millist tüüpi suhteid inimene ootab, mis on tema jaoks vastuvõetav ja mis mitte. Nagu asjades on keskendumine kodule, nii suunavad suhted inimest perekonda, kõige lähedasemate inimeste ringi. Tuleb järgida kindlalt seista oma otsuste eest, isegi kui see kellegile ei meeldi. On mõistlik alluda juhtkonna äri nõuetele, samas võid hiljem väga kahetseda, kui lubad sõpradel, armastatutel, abikaasal, kolleegidel ja lastel rikkuda sinu soove ja reegleid, mida oled ise endale seadnud. Uued suhted sellel nädalal võimalik ei tekki, kuni inimene täielikult teadvustab, mida ta suhetelt ootab ja milleks on valmis, ning milleks mitte.
Tervisega seoses erilisi riske ei nähta: nädal on tugev ja rahulik. Oluline on pöörata tähelepanu toitumisele ja tarbida rohkem kergesti seeduvat toitu: raske ja eriti kuiv toit võib tekitada seedimisraskusi. Ärge unusta puhata. Uusi asju tuleb palju, kuid ei ole mingeid viiteid sellele, et kõik vana lõpeb. Lõpuks muutub koormus inimesele liiga suureks: puhkus muutub mitte vajalikuks osaks elust.
Uuel nädalal sünnipäevalapsed saavad kingituseks mitte kõige meeldivamat: haavatavust. Selgelt näidatakse mingit “auku” nende turvalisuses: füüsilises, psühholoogilises või energiaga seotud. See pole meeldiv, kuid tekib võimalus lappida “auk” enne, kui see saab nähtavaks või enne, kui see muutub arengu takistuseks.
Kodune segadus mõjutab mitte ainult meeleolu või kodu seisundit. See rikub ka nende suhteid, kes majas elavad. Korrastades tugevdad koduseid suhteid ja kodu heaolu. Sellel nädalal suudavad paljud inimesed vabaneda asjadest või toimingutest, mis on kaua veninud. Seega on mõnikord mõistlik heita pilk minevikku ja leida sealt vajalikku. Sellel nädalal lahendavad paljud karmalised olukorrad. Neid on lihtne näha sündmuste kordumise kaudu. Praegu on inimesel võimalus leida võti selliste olukordade lahendamiseks.
Soovin sulle imelist ja edukat nädalat! Olgu sinu päevad täidetud rõõmu ja naeruga ning sul avanevad suurepärased võimalused. Leia hetki enda jaoks, kus saad lõõgastuda ja taastuda ning olla täielikult kohal hetkes. Ärgu miski takistagu sind oma unistuste poole püüdlemast, ning usalda oma võimeid ja teadmisi. Soovin sulle edu, raha, õnne, rahulolu kõigis ettevõtmistes, ning et see nädal oleks täis imelisi ja meeldejäävaid hetki. Head nädalat!
llikas. FB

Alexis Varnum

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja