Friday , 20 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Kolmapäev 28 juuni

Jäär

21. märts – 20. aprill

Jätate endast meeldiva mulje ning mõjute usaldusväärse partnerina. Tänased harmoonilised mõjud annavad teile hea võimaluse kõikjal läbi lüüa.

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Täna suudate tõenäoliselt tegeleda mitme asjaga korraga. Teie töövõime on nüüd tunduvalt suurem, kui tavaliselt. Naudite aktiivset suhtlemist.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Võimalik, et tunnete täna suurt tõmmet religiooni, filosoofia ja alternatiivsete praktikate poole. Püüdke hoiduda valeõpetusest ja manipulaatoritest.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Püüdke vältida liigset kiindumist end ümbritsevasse ellu, ühel hetkel tuleb teil nagunii kõigest loobuda. Hea päev mediteerimiseks ja palvetamiseks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Olete täna loominguliselt aktiivsem, kui tavaliselt. Hea aeg oma ideede realiseerimiseks. Võimalik, et saate positiivse emotsionaalse impulsi.

Neitsi

23. august – 22. september

Võimalik, et satute täna olukorda, kus peate suhtlema inimestega, kelle ees tunnete end veidi ebamugavalt. Kuid peale eneseületust kõik siiski laabub.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Teie peamiseks huviks täna on see, kuidas ennast võimalikult heast küljest näidata, kuid suure püüdmisega võib välja kukkuda pigem vastupidi.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Võimalik, et teid tabab täna ootamatult sõnaline rünnak. Olge valmis ennast maksma panema ja ärge laske omale pähe istuda. Edukad on materiaalsed asjad.

Ambur

23. november – 21. detsember

Võimalik, et teil tuleb täna tegemist teha inimestega, kes püüavad midagi varjata või lihtsalt salatsevad teie õrritamiseks. Vältige ülereageerimist.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Kaldute täna oma arvamust ja seisukohti muutma ning tunnete eneselegi arusaamatul põhjusel rahutust ja närvilisust. Parem võtke aega puhkuseks.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et satute mõnele teie jaoks igavale ning ametlikule olemisele. Teeselge peavalu ja ärge piitsutage ennast. Head suhted lastega.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Olete täna hea psühholoog. Võimalik, et suudate eneselegi ootamatult lahendada mõne keerulise probleemi ja tungite kerge vaevaga asja tuumani.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja