Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Nädala horoskoop – 26. juuni – 2. juuli 2023

JÄÄR
Terve see nädal on üks neist nädalatest, mil oleksid parema meelega kusagil mujal kui seal, kus pead olema. Kui leiad usutava põhjenduse olukorrast pääsemiseks, siis lase käia, aga kui sa lihtsalt kokkulepitud kohta kohale ei ilmu, siis võid saada väga võimsa vaenlase.

SÕNN
Sa näid olevat pisiasjadesse takerdunud, seega jäta oma tegevus katki ja püüa seda näha laiemast vaatenurgast. Kui taipad, kui tähtsusetu see kõik on, siis ei tunne sa end selle hülgamise pärast üldse halvasti.

KAKSIKUD
Võib tunduda nagu tantsiksid teiste pilli järgi, aga miks see peaks halb olema? Mõnikord on tore end lõdvaks lasta ja lasta teistel muretseda, kuhu edasi liikuda ja mida järgmisena teha. Elu ei pea olema draama.

VÄHK
Samal ajal kui kõik teised tormavad ringi ja põrkavad omavahel kokku nagu maailma lõpp oleks lähedal, oled sina vana rahu ise. See võib tähendada, et sul tegelikult pole aimugi, mis toimub, aga on aegu, mil teadmatus ei ole halb asi.

 

LÕVI
Tähed soosivad loomingulisi ettevõtmisi, nii et kui on mingi kunstiprojekt, millega tahad alustada, siis ära enam oota. Pea meeles, et ei ole olemas ideaalset aega – praegune hetk on kõik, mis sul on.

NEITSI
Ära raiska oma aega ega energiat kellelegi, kes sulle närvidele käib. Sa kipud aeg-ajalt liialdama ja kui lased sel väiksel vaenulikkusel edasi kesta, võib sellest areneda midagi päris ohtlikku. Kõnni lihtsalt minema.

KAALUD
Kõik eksivad, nii et ära piitsuta ennast, kuna tegid midagi valesti. Oluline on, et said aru, kus vea tegid ja teed nii, et seda enam ei juhtuks. Ebaõnnestumine võib sageli olla edu aluseks.

SKORPION
Parim viis kriitikaga hakkama saada on seda ignoreerida. Järgmised seitse päeva keskendu oma tööle ning ära pane kriitikuid tähele. Tõenäoliselt ajavad nad jama nagu tavaliselt – mõned inimesed ei saa sinna midagi parata.

AMBUR

Sa ei pea oma mõtte väljendamiseks seda teistele peale suruma – vastupidi, teised on su jutule vastuvõtlikumad kui räägid rahulikult ning selgelt ja ei kõla ähvardavalt. Nad tahavad sind uskuda, nii et ära muuda seda raskeks.

KALJUKITS
Kui sul oleks kolm soovi, siis millised need oleksid? Keskendu sellele, mida ihaldad rohkem kui midagi muud ja on väga suur võimalus, et saadki selle. Su mõistus on võimas tööriist ja kui sa selle abil palve esitad, siis universum vastab.

VEEVALAJA
Sul on harva nii palju kohustusi olnud. Harva on su kohustused olnud nii vaevarikkad. See on halb uudis. Hea uudis on see, et sul elus on inimesi, kes ulatavad meelsasti abikäe – pead ainult küsima. Kui su ego selle välja kannatab?

KALAD
Keegi, keda oma konkurendiks pead, eksib sel nädalal ja sina oled õiges kohas, et sellest kasu lõigata. Kuna sa oled hea inimene, siis võib sul temast pisut kahju olla, aga ära lase sel takistada olukorra ära kasutamist. Sa väärid edu.

Vaata ka:

euro

71-aastane naisterahvas kaotas netikelmidele väga suure summa raha

Ida prefektuuri ööpäevainfo Ida-Virumaa Politseisse pöördus 71-aastane naine, kes sai telefonikõne, milles väideti, et tema

ark

Tänasest on kasutusel uued B-kategooria teooriaeksami küsimused

Transpordiamet uuendas ja kaasajastas liiklusteooriaeksami küsimusi. Kui rasketehnika teooriaeksamitel on uued küsimused kasutusel juba 12.