Friday , 20 September 2024
lehm

Ülenurme uuselamurajooni elanikke häirib lehmade ammumine

Mitmed Tartu külje all Ülenurme uuselamurajooni elanikud kurdavad, et juba kolmandat suve pole neil õiget öörahu olnud, sest naabruses asuval poldril mahlast rohtu nosivad veised ammuvad häirivalt valjult.

Poldri külje all Mõisniku tänaval elav Kätlin Anier väitis, et veised häälitsevad niivõrd häirivalt, et ei lase sõna otseses mõttes teda, aga ka naabreid veel viiest majapidamisest magada, kirjutas Tartu Postimees.

Kambja vallavolikogu liige Tarmo Kleimann, kes elab samuti Mõisniku tänaval ütles, et ta ei näeks probleemi kui veised häälitseks nii-öelda normaalselt, aga praegu loomad sõna otseses mõttes karjuvad.

Karja omanik Priit Ojamaa ütles, et tema veised pole millegi poolest iseäralikud ja tema neid kuidagi eriliselt karjuma ei pane.

Tarmo Kleimann pakkus, et kuna Ojamaal on maa kasutamiseks RMK-ga leping selle aasta lõpuni, siis vald võiks võtta seisukoha, et lepingut sellisel kujul ei pikendata, vaid Ojamaa viiks veised asulast kaugemale.

Vaata ka:

photo 1587773403675 ba676c122bf3

Rahandusministeerium: Alkoholiaktsiisi ja Käibemaksu Tõus Võib Suurendada Piirikaubandust, Kuid Tarbimine Väheneb

Rahandusministeerium prognoosib, et käibemaksu ja alkoholiaktsiisi tõus võib oluliselt suurendada piirikaubanduse osakaalu Eesti inimeste alkoholitarbimises,

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist